poze frozen regatul inghe at

Frozen - Regatul Înghețat

Constanta , Constanta. Miercuri 15 Noiembrie 2023
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin"

Categorii: Spectacole si Filme

Spectacolul EVENIMENT “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” revine la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret Jean Constantin din Constanța pe 15 Noiembrie 2023 de la ora 18:00.

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul revine la Constanța , cu o adevărată surpriza.

Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) - Nepotul Trol, Mihaela Macelaru - Răspandac, Vasile Filipescu / Jean Lemne - Regele Trol, Nicole Cryss Chiscociu - Elsa, Alexandra Tudorache / Maria Marin - Anna, Sergiu Antoniu Roban - Hans, Dragoș Darius Sorin - Cristoff, Constantin Țintă - Olaf, Maria Marin- Sven / Prinț.

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 222
Cuvinte cheie: Constanta
valentina

Adaugat in urma cu 122 zile, 08 Aug. 2023

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1468

Alte Evenimente din Constanta
concert direc ia 5 constan a

Concert Direcția 5 Constanța

Constanta, Constanta. Miercuri 14 Februarie 2024
targul de craciun din constan a 2023

Târgul de Crăciun din Constanța 2023

Constanta, Constanta. 30 Nov 2023 - 27 Dec 2023
concert alternosfera la constan a

Concert Alternosfera la Constanța

Constanta, Constanta. Vineri 22 Decembrie 2023
concert iuliana beregoi

Concert Iuliana Beregoi

Constanta, Constanta. Vineri 15 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .