poze ini mini maini mo constanta

INI MINI MAINI MO - Constanta

Constanta , Constanta. Duminică 20 Martie 2016 11:00

Categorii: Spectacole si Filme

"Ini Mini Maini Mo" este un spectacol de magie educativ si interactiv pentru copii, sustinut de Magicianul Robert Tudor, la care pot lua parte, in acelasi timp si parintii. Este un show cu aparitii neasteptate de animalute, iepuri si porumbei, disparitii de obiecte, lucruri ce zboara prin sala si multi copii ce il ajuta pe magician ca magia sa se intample.


Daca inca nu il cunost de la "Romanii au talent", unde a ajuns pana in finala, sau din emisiunile tv in care apare si aduce culoare "Neatza cu Razvan si Dani", "La Maruta" ori din sutele de filmulete magice de pe Youtube, cu atat mai mult trebuie sa vii la un spectacol al Magicianului Robert Tudor sa-ti dai seama despre ce este vorba.

Robert Tudor este un magician profesionist avand numeroase spectacole de magie atat in tara cat si in Europa si America. Spectacolele de magie pe care le sustine sunt bazate atat pe magie, comedie, improvizatie cat si pe predictii de mentalism. In cariera sa de magician a avut ocazia sa-i intalneasca pe cei mai mari magicieni din lume ex : Dynamo, David Copperfield, Penn and Teller, Hans Klok, Cris Angel, Mac King, Mike Hammer si multi altii. Magicianul Robert Tudor este inspirat in spectacolele sale de magie de cel mai mare magician din lume David Copperfield cu care s-a si intalnit in repetate randuri. In ceea ce priveste comedia a invatat de la cei mai buni. Mihai Bobonete este unul dintre ei atat in improvizatie cat si comedie. Robert Tudor joaca in spectacole de improvizatie alaturi de cei mai mari improvizatori din Romania: Catalin Neamtu, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Vancica, Cosmin Natanticu, Cosmin Nedelcu, Costel Bojog.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 840
Cuvinte cheie: Constanta
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1917 zile, 13 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Constanta
neversea festival 2021

Neversea Festival 2021

Constanta, Constanta. 8 Iul 2021 - 11 Iul 2021
  • Ai ceva de zis?

    .