poze lord of the dance la constanta

LORD OF THE DANCE la Constanta

Constanta , Constanta. Luni 5 Octombrie 2015 20:00
Sala Sporturilor

Categorii: Spectacole si Filme

Dangerous Games - noul show LORD OF THE DANCE, la Constanta!

In aceasta toamna, constantenii vor putea urmari fascinantul spectacol „Lord Of The Dance”, intr-o noua si neasteptata abordare, sub denumirea „Dangerous Games”. Evenimentul ce va avea loc pe data de 5 Octombrie la Sala Sporturilor propune publicului momente coregrafice create de zeci de dansatori - campioni mondiali la dans, efecte vizuale, jocuri de lumini si laser. Ceea ce pana nu demult tinea doar de domeniul filmelor SF, astazi face parte integranta din spectacolul irlandezilor: grandiosului spectacol i-au fost adaugate si proiectii holografice 3D, un sistem ce combina iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experienta unica, de neuitat.

Potrivit lui Michael Flatley - producatorul „Lord Of The Dance”, popularitatea spectacolului nu se datoreaza reclamei, ci oamenilor care discuta intre ei, recomanda show-ul si impartasesc experienta acestuia: „Noi nu ne facem foarte multa publicitate, intotdeauna am considerat ca vorba dusa din om in om este cea mai buna reclama; daca oamenii ne plac, vor spune si altora si de aceea avem atatia oameni care revin si revin la show-urile noastre. Oricine care are intre 5 si 95 de ani poate sa vina la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani si merge foarte bine, asta inseamna ca facem bine ce facem.”

Miscari de dans complexe, coregrafie incredibila, holograme, melodii compuse de Gerard Fahy si invitata speciala Nadine Coyle - membra formatiei Girls Aloud, sunt cateva dintre surprizele pe care le aduce noul show in luna octombrie in orasul de la malul marii.

Preturile biletelor pentru spectacolul din 5 Octombrie 2015 sunt urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)

Toti fanii care doresc sa vada cel mai grandios show din istoria divertismentului pot achizitiona bilete din urmatoarele locatii: Casa de Cultura a Sindicatelor, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone si Orange. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro!

In capitala, spectacolul „Lord Of The Dance” va avea loc pe 6 Octombrie 2015, la Sala Palatului, fiind un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Events Service.

http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Mai multe detalii: http://projectevents.ro/stiri/dangerous-games-noul-show-lord-of-the-dance-la-constanta

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1133

Eveniment postat de organizator

project events

Adaugat in urma cu 1829 zile, 28 Mai. 2015

Adaugat de Project Events

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Constanta
conferin a constan a secrete de familie i traume emo ionale

Conferință Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 26 Iun 2020 - 26 Iun 2020
seminar constan a secrete de familie i traume emo ionale

Seminar Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 27 Iun 2020 - 28 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .