poze proiec ie de film pentru copii ora elul alandala
poze proiec ie de film pentru copii ora elul alandala poze proiec ie de film pentru copii ora elul alandala poze proiec ie de film pentru copii ora elul alandala

Proiecție de film pentru copii – Orășelul Alandala

Constanta , Constanta. Vineri 14 Iulie 2017 17:00 - Vineri 14 Iulie 2017
Helen Doron English Constanța Sud, str. Ștefan cel Mare nr. 128A

Categorii: Spectacole si Filme

proiecție de film pentru copii

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), vă invită cu drag în Constanţa la una din proiecțiile de film câștigătoare din cadrul festivalului KINOdiseea - International Children Film Festival – Orășelul Alandala! Filmul va fi proiectat vineri, 14 iulie, între orele 17:00 – 19:00, la sediul Helen Doron English Constanța Sud, Str. Ștefan cel Mare, nr. 128A.

Înscrierile se fac la olivia.grigore@wahm.ro iar proiecția se desfășoara în baza unei donații libere.

Orășelul Alandala (Germania, 2014, 82′), în regia lui Veit Helmer, a fost în competiția KINOdiseea 2015 și este dublat în limba română, pentru deliciul spectatorilor mari și mici. Recomandare de vârstă: 3 – 99 de ani.

Copiii și bunicii reușesc să transforme un orășel din Europa într-un loc al invențiilor și al recordurilor. Mașina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster și totul pare posibil atunci când imaginația nu mai are limite.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/501748146855985/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 823
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1910 zile, 06 Iul. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Constanta
 constan a2022

#constanța2022

Constanta, Constanta. 1 Oct 2022 - 2 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .