poze spectacol de teatru vrajitorul din oz

SPECTACOL DE TEATRU ”VRĂJITORUL DIN OZ”

Constanta , Constanta. Miercuri 8 Iunie 2016 19:00
CASA DE CULTURA A SINDICATELOR CONSTANTA

Categorii: Spectacole si Filme

Cel mai dorit spectacol de teatru pentru copii

”Vrăjitorul din Oz” pus în scenă de Teatrul Excelsior București este o întâmplare cu muzică de Petre Bokor, după romanul omonim al lui Lyman Frank Baum, fiind destinată copiilor cu vârstă între 3 şi 12 ani. Este un spectacol unic, în care decorurile, jocul actorilor şi muzica sunt pe aceeaşi linie, de excepție, astfel încât toți copiii şi părinţii gustă din plin întregul spectacol. Personajele sunt simpatice, povestea este cursivă şi îi face pe copii să urmărească cu sufletul la gură derularea momentelor de pe scenă. Pantofii roşii ai lui Dorothy, costumaşele şoriceilor veniţi să-i dea o mână de ajutor fetiţei, costumul Marelui Oz, toate colorate, atent concepute și frumos create, completează tabloul vesel al piesei.
Ca orice poveste, Vrăjitorul din Oz, le transmite copiilor o pildă la care să se gândească şi când ajung acasă. Vor afla cât de importante sunt valori precum prietenia şi dreptatea și vor descoperi noțiuni de o importanță covârșitoare ca iubirea, devotamentul, curajul, inteligenţa, speranţa şi priceperea.
Fiecare familie sa va bucura de timp valoros petrecut împreună, pentru că vor avea prilejul să zâmbească și să se veselească, să se regăsească în personaje, să se transpună în cele preferate, conturând o poveste a lor, originală, personală. Și să-și creeze astfel amintiri pentru toată viața.
Spectacolul face parte din Campania ”Caravana cu povești”, pe care Un părinte mai bun a demarat-o la nivel național și care își propune să aducă în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.
Bilete sunt disponibile online, pe www.ove.ro, prețul unui bilet fiind de 25 lei.

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/vrajitorul-din-oz/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 747
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2457 zile, 13 Mai. 2016

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

  • Ai ceva de zis?

    .