poze  piata taraneasca 100 natural ecologic traditional merge weekendul acesta la constanta
poze  piata taraneasca 100 natural ecologic traditional merge weekendul acesta la constanta poze  piata taraneasca 100 natural ecologic traditional merge weekendul acesta la constanta poze  piata taraneasca 100 natural ecologic traditional merge weekendul acesta la constanta

“Piata Taraneasca” 100 % NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL merge weekendul acesta la Constanta”

Constanta , Constanta. Vineri 2 Iulie 2010 09:00 - Duminică 4 Iulie 2010
Casa de Cultura a Sindicatelor, platoul exterior , B-dul Al. Lapusneanu nr 1

Categorii: Targuri

“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, sucuri naturale, miere, turta dulce, kurtos kalacs), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Tactic Events organizeaza in zilele de 02, 03 si 04 iulie,intre orele 9,00 si 19, 00 pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta , B-dul Al. Lapusneanu nr 1“Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

La editia estivala a targului, care va avea loc in fiecare weekend din luna iulie, va asteptam cu produse din carne , branza si cascaveluri de la Bran, mezeluri traditionale italienesti, dulciuri delicioase, turta dulce si kurtos kalacs, vestitul magiun de Topoloveni, miere si delicii din faguri si propolis, palinca si licoare salajeana dar si alte bunatati.

Alaturi de deliciile gastronomice, veti gasi mesteri populari cu demonstratii de ceramica de Corund si de Horezu, roata olarului, marochinarie din piele ornamentata cu motive populare, mesteri argintari cu demonstratii de bijuterie, cioplitori in lemn, costume traditionale, flori naturale si bijuterii Hand Made
Va asteptam cu bunatati, cantece, dansuri traditionale si multe alte surprize pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta la, targul “Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

De vineri pana duminica, in zilele de 02,03,04 iulie , pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta!

Zilnic intre orele 09, 00 si 19, 00 veti beneficia de reduceri si promotii direct de la producatori, cantece si voie buna, tombola cu surprize!

Si nu uita ca la piata totul se i-a pe degustate!


Pentru mai multe detalii,
Corina Berariu
PR Manager
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro

Mai multe detalii: http://www.piatataraneasca.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1444
tactic events

Adaugat in urma cu 3396 zile, 30 Iun. 2010

Adaugat de TacticEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Constanta
 smiley_omul turneu national

@Smiley_Omul - Turneu National

Constanta, Constanta. Marţi 5 Noiembrie 2019
capcana pentru un barbat casatorit

Capcana pentru un barbat casatorit

Constanta, Constanta. 24 Oct 2019 - 24 Oct 2019
fantoma dragostea mea

Fantoma, dragostea mea!

Constanta, Constanta. 20 Nov 2019 - 20 Nov 2019
concert bucovina

Concert Bucovina

Constanta, Constanta. Sâmbătă 19 Octombrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .