poze targul de turism vacanta 2014 la constanta

Targul de Turism Vacanta 2014 la Constanta

Constanta , Constanta. Vineri 21 Februarie 2014 - Duminică 23 Februarie 2014

Categorii: Targuri

Targul de turism Vacanta va avea loc la Maritimo Shopping Center Constanta

Targul de Turism "VACANȚA" Constanța 2014 - se adresează publicului larg, dornic să călătorească in țară și peste hotare, aflat in căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru Dvs., in calitate de expozanţi, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de targ. In plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La targ sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăţi de asigurări, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentand destinaţiile turistice din Romania şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din intreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanţele verii 2014, precum şi discounturi şi Oferte Speciale.

Mai multe detalii: http://www.expoconstanta.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3241 zile, 13 Ian. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .