poze targul national al unitatilor protejate in constanta

Targul National al Unitatilor Protejate in Constanta

Constanta , Constanta. Vineri 26 August 2011 - Luni 29 August 2011
Pavilionul Expoziţional

Categorii: Targuri

Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania organizeaza la Constanta, in perioada 26 - 29 august 2011, cea de-a doua editie a Targului National al Unitatilor Protejate, care in acest an speram sa aiba participare din mai multe state UE.

Targul National al Unitatilor Protejate este realizat in cadrul proiectului ”Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale”, derulat de ADV Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap – MMSF, Fundatia Motivation Romania, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia, proiect co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.


Targul va fi structurat pe 2 componente, dupa cum urmeaza:

Standuri cu produse/ servicii - vor fi amenajate aprox. 35 de standuri la care va avea acces publicul larg, facilitandu-se astfel comercializarea produselor.
Sesiuni de comunicari pe teme de interes din activitatea de economie sociala – invitati din Romania si UE vor prezenta modele de buna practica, studii si experiente din activitatea de lobby si advocacy pentru economia sociala. Persoanele care vor face aceste expuneri vor fi invitate din randul actorilor importanti din domeniu, de catre echipa de proiect.

Mai multe detalii: http://www.unitatiprotejate.ro

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 4160 zile, 13 Iul. 2011

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

  • Ai ceva de zis?

    .