poze targ expozitie de produse romanesti

TARG - EXPOZITIE DE PRODUSE ROMANESTI

Constanta , Costinesti. Vineri 10 August 2012 09:00 - Miercuri 15 August 2012
Aleea din zona Radio Vacanta, in apropiere de Obelisc

Categorii: Targuri

Târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum

Ozzy Grup, Primaria Costinesti si Biroul De Turism Pentru Tineret va invita la “Targul de produse romanesti” din Costinesti, in perioada 10-15 august 2012. Targul general cu vanzare de bunuri de larg consum ofera turistilor de pe litoral, pe parcursul a sase zile, oportunitatea de a face cumparaturile direct de la producatori.
Evenimentul se doreste o intoarcere la traditie, promovarea si sprijinirea producatorilor si produselor romanesti pe litoral si nu numai. Renuntarea la “chici”, incurajarea tinerei generatii ca nu e rusinos sa fi roman, sa te imbraci si sa te porti romaneste. La „Targul de produse romanesti” din statiunea Costinesti turistii sunt asteptati cu o gama larga de produse de calitate. Peste 20 de producatori din 10 judeţe ale ţării, isi expun produsele pentru vanzare si degustare timp de sase zile. Nu vor lipsi nici cadourile gastronomice de pe mesele producatorilor: turta dulce, prajiturile, placintele si alte bunatati. De asemenea turistii veniti la mare din toate colturile tarii gasesc la targ şi obiecte mestesugaresti fabricate cu îndemanare de mesteri populari si icoane ortodoxe sculptate manual, haine din blana de la Orastie, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii handmade, din argint sau cu pietre swarowski, obiecte de decor si accesorii...sunt doar cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati la „Targul de produse romanesti” turistii veniti in statiunea Costinesti.
Turistii vor fi delectati cu spectacol de muzica si concursuri cu premii surpriza. Incepand de sambata, 11 august cumparatorii surprinsi la standurile expozitionale primesc cadouri surpriza din partea firmei Ozzy Grup, Primaria Costinesti si Biroul De Turism Pentru Tineret. TARGUL DE PRODUSE ROMANESTI isi asteapta vizitatorii cu produse de calitate la preturi de producator, expuse in diverse variante, menite sa aduca pe litoral spiritul de traditie. Turistii aflati pe litoral sunt asteptati sa viziteze targul de pe aleea din zona Radio Vacanta, in apropiere de Obelisc. Targul va fi deschis zilnic in perioada 10 – 15 august, cu un program de vizitare intre orele 09:00 - 24:00 si acces gratuit.

Deviza expoziţiei: ”Vreau sa fiu roman! ”la Costinesti

Pentru informatii suplimentare:
OZZY GRUP S.R.L.
Organizator targuri si evenimente
0740 047 938

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 549
Cuvinte cheie: Costinesti

Eveniment postat de organizator

ozzy grup

Adaugat in urma cu 2851 zile, 06 Aug. 2012

Adaugat de Ozzy Grup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .