poze festivalul tineretii la teatrul de vara jupiter

Festivalul Tineretii la Teatrul de Vara Jupiter

Constanta , Jupiter. Luni 2 Septembrie 2013 - Duminică 8 Septembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Concurenţi din Romania, Turcia, Suedia si Republica Moldova se vor intrece pentru Trofeul Tineretii la Jupiter, intre 2 – 8 septembrie, pe scena Teatrului de Vara.

Organizatorii, Asociaţia Culturală Daria’S şi Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia, promit cel mai dinamic program de socializare pentru părinţi şi copii, o tabără de muzică, seri de karaoke, workshopuri în care nu doar copiii să înveţe lucruri noi, ci şi părinţii sau însoţitorii lor.

"De nouă ani, am demonstrat că suntem cei mai buni! Iar ca o dovadă în plus: pentru prima dată, concurenţi care au câştigat în anii trecuţi premii la Festivalul Tinereţii, au terminat Conservatorul şi au demonstrat performanţa, acum jurizează la Jupiter", a declarat Viorel Stoica, directorul executiv al festivalului de muzică uşoară şi folclor, destinat compozitorilor, soliştilor, dar şi instrumentiştilor, şi ansamblurile da dansuri populare.

Daniela Cojocaru, moderator la TVR Iaşi şi deţinătoare a unui premiu la Festivalul Tinereţii şi al Trofeului Mamaia, a fost desemnată Preşedintele juriului. Ea a declarat că abia aşteaptă să îi cunoască pe concurenţii din acest an de la Jupiter şi chiar va cânta într-un scurt recital cu unul dintre finalişti. Recitaluri vor mai susţine şi alţi membri ai juriului, printre care Katalina Rusu şi Doina Spătaru Ianculescu.

Katalina Rusu, al doilea membru al juriului, vine din Republica Moldova şi este unul dintre finaliştii concursului Eurovision Moldova. Şi ea face parte dintre laureaţii Festivalului Tinereţii, ca şi Doina Spătaru Ianculescu.
Mai multe detalii, in curand.

Mai multe detalii: http://www.calendarevenimente.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3867 zile, 26 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .