poze extreme africa 15 aprilie 2011 constanta

Extreme Africa 15 Aprilie 2011 CONSTANTA

Constanta , Mamaia. Vineri 15 Aprilie 2011 21:00

Categorii: Alte Evenimente , Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 100/200

Extreme Africa 15 Aprilie 2011 CONSTANTA

Extreme Africa este titulatura sub care va avea loc, în weekend, un eveniment de excepţie, deopotrivă exotic şi umanitar: doi artişti români, cunoscutul fotograf Roger Mantu şi creatoarea de modă Marcela Cuzic, vor aduce misterul şi splendoarea continentului negru la malul Mării Negre. Este vorba despre o expoziţie de fotografie cu vânzare şi o defilare de modă, „Fashion Show Jungle”, găzduite de Hotelul Iaki din Mamaia pe 15 Aprilie .

Cele mai spectaculoase fotografii pe care Roger Mantu le-a realizat în periplul său artistic în Kenya, Uganda, Rwanda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibia şi Africa de Sud vor fascina publicul de la malul mării, iar sumele obţinute din vânzarea ineditelor lucrări vor fi donate aşezământului Valea Plopului, întemeiat de părintele Nicolae Năstase şi soţia sa, Maria Năstase, care adăposteşte zeci de copii orfani. Atmosfera deosebită va fi întreţinută de muzica Cvartetului Balada, iar preţul biletelor este de 40 lei. Pentru grupuri de minim 10 persoane, tariful este de 30 lei/persoană .


Anul trecut, timp de trei luni, Roger Mantu a cutreierat 10 state africane, încercând să surprindă frumuseţile naturale amenintate de expansiunea vieţii moderne. A plecat cu un scop precis: să fotografieze Gorila de Munte, una dintre speciile de mamifere aflate în pragul dispariţiei. Şi-a atins scopul, la 3000 de metri altitudine pe muntele vulcanic Virunga, în Ruanda. Lei, gazele, zebre, hippopotami sau gheparzi au fost surprinşi în habitatul lor natural, la fel de fascinant cum, în urmă cu doi ani, artistul a imortalizat pe peliculă frumuseţea fragilă a unui alt tărâm afectat de egoismul şi indiferenţa omului modern: Antarctica. (www.rogermantu.com )

Pentru informatii si rezervari : 0241 831 025

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2199
Cuvinte cheie: Mamaia
dragos dimof

Adaugat in urma cu 4793 zile, 12 Apr. 2011

Adaugat de gemeny_photos

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey
Evenimente Create: 82

  • Ai ceva de zis?

    .