poze festivalul verii 2016 carusel cooltural

Festivalul Verii 2016 - Carusel COOLtural

Constanta , Mamaia. Vineri 29 Iulie 2016 20:00 - Duminică 31 Iulie 2016
Piateta Casino

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Cele mai mari nume ale scenei româneşti vin la Mamaia, la Festivalul Verii 2016 – Carusel Cooltural!

Seara de vineri, 29 iulie, este dedicată comediei şi muzicii inspirate. „Nimic nu-mi scapă“ este piesa propusă de organizatori, cu Paula Chirilă cap de afiş. Produsul aparţine Companiei de teatru Caravan Art şi este o comedie savuroasă despre iubire şi disimulare, adaptată după piesa „Încurcă lume“ de A.D. Herz. Situaţiile conflictuale artificiale şi intrigile-surpriză, în combinaţie cu interpretarea ireproşabilă a actorilor – Aniela Petreanu, Paula Chirilă, Andra Stoicescu, Claudiu Maier, Gabriel Răuţă şi Cristi Toma – fac din spectacol un adevărat festin umoristic, savurat din plin de public. Adăugăm un limbaj viu, inteligent, spumos, regia semnată de Mihai Baranga şi avem un spectacol de comedie de marcă.

După teatru, Publika va încheia seara de vineri, la Mamaia. Băieţii au fost aleşi de Bono să cânte la o petrecere privată a supergrupului U2, iar acum trei ani au cântat în deschidere la Steve Vai. Pe cartea lor de vizită se înscriu sute de concerte reuşite, iar acum aveţi ocazia să-i ascultaţi la Festivalul Verii 2016 – Carusel COOLtural!

Sâmbătă, 30 iulie, publicul va afla ce înseamnă să fii „Între ciocan şi nicovală“, alături de Maia Morgenstern şi Mircea Rusu, în regia maestrului Horaţiu Mălăele. Spectacolul aparţine Teatrului Municipal „Ariel“ din Râmnicu Vâlcea, iar excelenta comedie este o adaptare după „Fierarii“ de Milos Nikolic. Piesa este un tablou pictat în nuanţe sugestive, ce conturează dimensiuni nebănuite ale adulterului, războiului şi unui anumit tip de dezumanizare, provenit din acest fundament erodat al societăţii. Individul astfel alienat îşi va căuta eliberarea în negarea regulilor sociale şi adaptarea lor într-o manieră amuzant-ironică.
În distribuţie: Matilda – Maia Morgenstern; Grigorie – Mircea Rusu; Peter – Dan Constantin; Ivan – Gabriel Popescu. Traducerea: Simeon Lăzăreanu. Scenografia: Maria Miu. Asist. scenografie: Diana Slav. Muzica: George Marcu.

Seara va fi încheiată de celebra trupă Proconsul, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Muzică bună, cunoscută de toată lumea, o energie fără seamăn şi multă, multă distracţie, acestea sunt ingredientele serii de sâmbătă, 30 iulie, de la Mamaia.

Duminica de 31 iulie este dedicată integral muzicii de cea mai bună calitate. Trupa Basska, un melanj de opt coseuri muzicali în stil ska, reggae, hip-hop, drum'n'bass și rock, vin să spună o poveste inspirată, tânără şi de neratat. The Kryptonite Sparks este un „power-trio incandescent, o combinaţie eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk şi avant-prog. Recreează aroma britanică a anilor `70, condimentată de groove; un melanj de modernism şi simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă. Pot conţine urme de pop!“, sună prezentarea trupei de pe metalhead.ro. Şi nu doar pentru cunoscători, Rise Of Artificial – ROA, cu un sound inconfundabil şi piese extrem de cunoscute publicului de toate vârstele, va încheia seara de 31 iulie!

Mai multe detalii: http://caruselcooltural.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 918

Eveniment postat de organizator

valentin ispas

Adaugat in urma cu 2262 zile, 27 Iul. 2016

Adaugat de Valentin15237

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .