poze benetone band live summer madness final part

BENETONE Band – LIVE summer madness, final part

Constanta , Mamaia. Sâmbătă 31 August 2013 23:15
LouLou Beach (Mamaia Nord)

Categorii: Muzica si Concerte

Traieste alaturi de BENETONE Band ultima zi de vara, in cadrul unui super-concert LIVE la mare!

Pentru că e vară, pentru că adorăm parfumul de vacanță, pentru că ne simțim în elementul nostru doar când atmosfera este incendiară, pentru că iubim marea, pentru că o petrecere pe plajă nu e cu adevărat petrecere până nu gustă din experienţa rockului clasic, pentru toate aceste motive și nu numai... vă așteptăm în număr cât mai mare pe 31 august în Mamaia Nord, la Lou Lou Beach!

BENETONE Band a deschis în iulie seria de concerte LIVE la mare. Atmosfera nebună-nebună ne-a fost alături întreaga vară și acum e momentul să încheiem sezonul în aceeași notă. Sărbătorim împreună ultima zi de vară, de la 23:00. “Summer of ’69”, “Money for Nothing”, “Rebell Yell”, “Sex on Fire” și “You Shook Me All Night Long” sunt doar câteva dintre melodiile pe care băieții de la BENETONE le vor face să răsune pe întreaga plajă! Intrarea este LIBERĂ!

Te așteptăm alături de noi cu toată gașca ta, să ne luăm rămas bun de la vară cu cel mai tare concert LIVE: BENETONE Band la Lou Lou Beach. It’s madness, I tell you! Madness!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/548863861828995/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 520
laura ducu

Adaugat in urma cu 2467 zile, 23 Aug. 2013

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

  • Ai ceva de zis?

    .