poze festivalul berii germane plaja dintre jupiter si saturn

FESTIVALUl BERII GERMANE-PLAJA DINTRE JUPITER SI SATURN

Constanta , Mangalia. Joi 1 August 2013 16:00 - Duminică 4 August 2013
PLAJA VENUS - SATURN (BLACK SEA ARENA )

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 5000/30000

FESTIVALUL BERII GERMANE -PLAJA DINTRE JUPITER SI SATURN

PREZENTARE „FESTIVALUL BERII GERMANE 2013 „
PLAJA DINTRE JUPITER SI SATURN ( PLAJA LIBERTY PARADE –BLACK SEA ARENA )


PRIMA EDITIE A FESTIVALULUI BERII GERMANE 2013 DE PE LITORAL SE VA DESFASURA IN PERIOADA 01-04 AUGUST 2013 PE PLAJA DINTRE JUPITER SI SATURN IN ACCEASI LOCATIE UNDE SE DESFASOARA „ LIBERTY PARADE „.
PE O SUPRAFATA TOTALA DE 4000 MP VOR FI AMPLASATE 125 CORTURI DE CORTURI DE 9MP FIECARE PENTRU ZONA DE FOOD( APROXIMATIV 1200 MP ),IN EXTERIOR SE VOR REGASI CORTURI INDIVIDUALE DE 9MP FIECARE CU DIFERITE PRODUSE : ARTIZANAT,ARTICOLE DE CERAMICA,CIOCOLATA DE CASA,TURTA DULCE,MIERE ALBINE,KORTOS KOLACS, HAND- MADE, TATUAJE,OBIECTE DIN PIELE,BRANZETURI ECOLOGICE- TOPOGANE SI BUNGEE JUMPING.
IN EXTERIORUL CORTULUI SE VA VINDE MANCARE GERMANA DINTR-O CARUTA AUSTRIACA ( TURINGER,BRATWURST, CARNATI NURNBERG) PLUS MANCARE TRADITIONALA ROMANEASCA (MICI,FRIPTURI,FRIGARUI,PIEPT DE PUI );PREPARATE DIN PESTE( PASTRAV PE BAT,PIEPT DE BATOG,PASTRAMA DE CRAP ) SI SE VA BEA BERE BAVAREZA IMPORTATA ATAT LA DRAUGHT SI STICLA INCLUSIV SUCURI SI APA IMPORTATE TOT DIN GERMANIA.
ZONA DE FOOD VA AVEA O CAPACITATE DE 1200-1400 PERSOANE LA MESE CARE VOR FI DESERVITE DE 15 DOZATOARE MOBILE DE BERE PLUS MULTE PUNCTE FIXE DE VANZARE BERE LA STICLE ,SERVIREA SE FACE INDIVIDUAL DE FIECARE PERSOANA CARE VOR LUA LOC LA MESE LUNGI DE BERARIE .
BEREA VA FI SERVITA DE FETE IMBRACATE IN TRADITIONALA ROCHIE „DIRNDL” PURTATA CU CAMASA ALBA SI SORT COLORAT PLUS 20 DE OSPATARI PENTRU O BUNA DESERVIRE .
IN INTERIOR SE VA AMPLASA O SCENA DE MARI DIMENSIUNI UNDE VOR CONCERTA FORMATIILE „ZDOB SI ZDUB”, „VITA DE VIE”, „CARGO” „ CHANGING SKINS „ „TOULOUSE LAUTREC” „ POWER STATION „ CANTARETUL MIRCEA BANICIU,SI MULTI ALTII SE VOR DERULA CONCURSURI ZILNICE CU PREMII IN BERE.
SPECIAL PENTRU ACEST EVENIMENT SE VOR IMPORTA 20.000 LITRI DE BERE BAVAREZA SI ANUME BERE PREMIUM PILS BLONDA,BERE NEFILTRATA BLONDA SAU NEAGRA,BERE NEAGRA ,BERE BRUNA, BERE CU LAMAIE PLUS SUCURI LA 0,5 LITRI DE (PORTOCALE,LAMAIE,GRAPEFRUIT,COLA –MIX ) SI APA (MINERALA SI PLATA ).
PRECONIZAM PENTRU PRIMA EDITIE CARE ESTE IN VARFUL SEZONULUI ESTIVAL UN NUMAR DE 40.000-50.000 DE VIZITATORI PENTRU CELE 4 ZILE ALE FESTIVALULUI.
IN CORT SE VOR PUTEA CUMPARA SI ARTICOLE PROMOTIONALE DE LA HALBE,PAHARE,DESFACATOARE, TRICOURI TRADITIONALE BAVAREZE,CASTI DE BERE PANA LA HALBE SPECIALE DE CERAMICA UNICAT SI STICLE SPECIALE DE BERE DE DIFERITE DIMENSIUNI.
DESCHIDEREA FESTIVALUL VA AVEA LOC PE DATA DE 01 AUGUST 2013 LA ORA 16.00 IN PREZENTA PRIMARULUI PRIMARIEI MANGALIA RADU CRISTIAN CARE VA DA CEP LA PRIMUL BUTOI DE BERE.

PENTRU INFORMATII SI INSCRIERI 0723.123.610

CU STIMA,
BOGDAN STROESCU

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 926
Cuvinte cheie: Mangalia

Eveniment postat de organizator

stroescu bogdan

Adaugat in urma cu 2519 zile, 03 Iul. 2013

Adaugat de bogdanstroescu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

  • Ai ceva de zis?

    .