poze ad hoc concert in mangalia la berarie

Ad Hoc - concert in Mangalia La Berarie

Constanta , Mangalia. Sâmbătă 31 Ianuarie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Despre “Hibernal” trupa vorbeste cu multa speranta si caldura, chiar daca e vorba de un spectacol croit pe gusturile iernii. Basmul pe care il prezinta e menit sa creeze o paralela cu lumea reala si sa inspire finalul fericit, concluzia pe care trupa spera sa o ducem fiecare cu noi acasa dupa orice spectacol al lor.

Trupa descrie astfel spectacolul lor de iarna:“O lume viciata, corupta, fara cantec, fara speranta, fara voie buna, fara zambete si fara cale de iesire + cinci flacai zambareti, sinceri, calzi si pusi pe cantec si voie buna! Oare ce se va intampla cand ii punem la un loc?
Iarna aceasta ne vom spune basmul intr-un spectacol croit pe sezonul rece. Povestile pe care le-am trait si gasit in folclor se vor imbina cu muzica, efectele de lumina si costumele pentru a pune in scena o metafora perfecta pentru zilele pe care le traim.
Miros de fum si tamaie, efecte sonore si vizuale, blanuri, piei, lemn, torte, incantatii si o regie atent calculata vor crea o lume de basm peste spatiul de spectacol. Personajele vor prinde viata, publicul va fi invaluit de poveste si impreuna vom trai magia unui basm al zilelor noastre. in plus, vom dezvalui cate ceva despre originea trupei si a fiecarui membru al trupei.
Fara super-eroi – dar nici tare departe de ei; fara exagerari – dar cu forta si frumusete; fara sa negam nimic din trecuturile lumii – dar fara sa acordam atentie necuvenita tristetilor sau greutatilor, Hibernal e basmul pe care il traim si speram sa il ducem cu adevarat la un bun sfarsit in care binele invinge la final.”

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 510
Cuvinte cheie: Mangalia
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3346 zile, 29 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .