poze alexandra usurelu la papa la soni

Alexandra Usurelu la Papa la Soni

Constanta , Vama-Veche. Vineri 5 August 2016

Categorii: Muzica si Concerte

Alexandra Usurelu revine la inceputul lunii august in Vama Veche cu un nou concert spectaculos alaturi de band-ul ei.

Pe 5 august, începând cu ora 22:00, la Papa la Șoni se vor auzi live toate cântecele de pe albumul ”La capătul lumii”, dar și cântece noi ale Alexandrei.

Biletele la concert se găsesc la 35 RON în rețeaua Ia Bilet. Locurile nu se pot rezerva în prealabil și se ocupă în momentul sosirii. Vânzarea biletelor se va opri la atingerea limitei locurilor disponibile, astfel încât fiecare spectator să aibă locul său asigurat prin cumpărarea biletului.
___________________________________________________
Alexandra Ușurelu este vocea caldă, curată și blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri și întâmplări, cu o sensibilitate aparte.

Albumul de debut al Alexandrei, "La capătul lumii", a câștigat distincția "Cel mai bun album al anului 2015", după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societății Române de Radiodifuziune și s-a distribuit într-un an de la lansare în peste 10.000 de exemplare fizice și în format digital, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.
Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.
Alexandra este singurul artist român care a susținut două turnee în paralel în toată țara.
Unul dintre turneele naționale ale Alexandrei, turneul ”PUR”, a fost deschis prin concertul simfonic ”PUR”, ce s-a bucurat de un succes real, fiind desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București.

În prezent, Alexandra Ușurelu pregătește lansarea primului său DVD filmat la concertul simfonic din Sala Mare a Teatrului Național, dar și lansarea celui de-al doilea album al său.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/268898930138583

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 951
Cuvinte cheie: Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2833 zile, 18 Iul. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .