poze concert alina manole

Concert Alina Manole

Constanta , Vama-Veche. Joi 25 August 2016
Papa la Soni

Categorii: Muzica si Concerte

Alina Manole live @ Papa la Soni Vama Veche

“Fericirea nu inseamna concediu in Rai”... dar momente frumoase pot fi traite, in modul cel mai concret cu putinta, in Vama Veche, la concertul Alinei Manole ce va avea loc joi, 25 august, la Papa la Soni.

Cu un stil inconfundabil, cantand cu delicatete sau ironie despre iubiri ascunse, amanti si alte...jucarii, artista nu se incadreaza intr-o eticheta muzicala certa. E jazz, indie, folk, blues ... E Alina Manole.

Pentru cine nu stie inca atmosfera speciala a concertelor „fetei cu Luna Patrata” le spunem doar atat: veniti sa auziti propriile adevaruri pe care nu le-ati marturisit nimanui, intr-o poveste muzicala fascinanta, cu rol pe alocuri terapeutic.
Alaturi de artista, pe scena vor fi muzicieni minunati: Mugurel Coman (clape) si Claudiu Purcarin (tobe) iar concertul va incepe tarziu in seara, cand Luna (evident, Patrata) isi va intinde lumina peste mare si nisip, ca o cortina perfecta pentru muzica inimilor noastre.

Concertul de pe 25 august poarta amprenta celui mai amplu festival de fotografie, film si arte vizuale din Romania: Vama sub Lumini de Oscar (VSLO). Muzica vine astfel sa completeze tabloul unei manifestari culturale unicat. Nici nu se putea altfel! :)

Acces pe baza biletului de intrare: 30 de lei

Bilete disponibile prin IaBilet.ro si la locul evenimentului in seara de 25 august

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1768797130055461

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 573
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1322 zile, 17 Aug. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .