poze concert olly of quartz foxy lady

Concert Olly of Quartz & Foxy Lady

Constanta , Vama-Veche. Sâmbătă 14 Iulie 2018
La Barba Neagra

Categorii: Muzica si Concerte

Cu o componenta in totalitate feminina, trupa are o vasta experienta pe scena muzicala nationala si internationala, si o prezenta scenica aparte prin energia debordanta si interactiunea cu publicul.

Olivia Paun este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, avand un background muzical solid. In 2001 a participat in orchestra la flaut alaturi de trupa Iris in turneul „Iris Atheneum”.
A fost baterista in trupa Quartz alaturi de Gianina Corondan, Amedeo Bolohoi, Dan Tufan, cu care au inregistrat in 2003 albumul „Dragostea-i un biscuit”.
Din 2006 a devenit solista in proiectul rock Olly de Quartz alaturi de Amedeo Bolohoi, Florina Popescu si Alexandra Popescu, cu care a activat timp de opt ani in Europa de Vest, avand resedinta in Amsterdam. Au sustinut nenumarate concerte si au inregistrat 4 albume proprii ( Unu - 2006, Amsterdam - 2008, Montelbaanstoren - E.P. 2010, Amsterdam Experiment – 2014), cat si albumul „Quartz Christmas”.
In 2012 a colaborat cu trupa olandeza Rise of Realism la flaut la inregistrarile unui album.
In 2016 a inceput proiectul Olly & Foxy Lady cu Roxana Stroe, iar la scurt timp s-a reunit cu colegele de la Olly de Quartz.

Roxana Stroe este fiica regretatului baterist constantean Corneliu Stroe. Este singura chitarista de blues din tara, absolventa de masterat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia jazz, cu un CV impresionant. A concertat alaturi de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Ovidiu Lipan „Tandarica”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman si altii. A activat ca titulara in grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care in 2006 a scos albumul „Capra vecinului”), in formatia cantaretei de muzica pop Nicola, Balcanamera Band (formatia tatalui sau, Corneliu Stroe), Red Cat Bone. Din 2008 si pana in prezent are propria sa formatie de blues numita Foxy Lady Band, dar in acelasi timp activeaza in doua proiecte de duo cu vocalistele de jazz Raluca Stoica si Catalina Beta. A participat la numeroase festivaluri de blues si jazz in tara si strainatate.

Florina „Fritz” Popescu a inceput activitatea muzicala in 2006 ca baterista a formatiei Olly de Quartz, alaturi de care a concertat in Europa de Vest si in tara pana in 2016, implicandu-se si ca inginer de sunet la inregistrarile albumelor mentionate mai sus. In 2008 a colaborat o scurta perioada in proiectul Gianinei Corondan, atat in concerte si emisiuni TV, cat si in studio.

Alexandra Popescu a fost basista in Olly de Quartz in perioada 2006 – 2011, sustinand numeroase concerte in tara si strainatate. Ca si Fritz, a participat in proiectul Gianinei. S-a intors in Romania pentru a-si finaliza studiile universitare, iar dupa o pauza de 6 ani a revenit alaturi de Olivia si Fritz in formula actuala.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2553
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2158 zile, 29 Mai. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .