poze concert prefix tm

Concert Prefix TM

Constanta , Vama-Veche. Vineri 10 August 2018

Categorii: Muzica si Concerte

Prefix TM este o trupa relansata in martie 2015 in Brasov ca trupa tribut Black Sabbath, in prezent lucridu-se la compozitiile proprii intr o maniera old school hard rock/heavy metal.

Influentele pentru muzica noastra sunt clare, Sabbath, Dio, Deep Purple, Metallica. Ne plac piesele in care este prezenta multa melodie combinata cu solouri de chitara, modulatii de gama, masuri interpuse, etc. Stilul noastru este unul... aproape deloc comercial, dorim sa facem muzica asa cum ne place, scopul nostru nefiind acela de a vinde cantitati industriale de produs mult si fara valoare, foarte important pentru noi este obtinerea unei stari de bine in urma a ceea ce facem. Nu suntem fani mai deloc al stilurilor extreme,nu ne coafeaza mai deloc growlul, rifurile foarte intunecate, wtf? Toti vrem o raza de lumina in viata, nu intuneric, apreciem asadar o voce puternica si curata combinata cu riffuri care transmit niste sentimente clare, rezultatul fiind, asa cum ne place noua sa credem, un hard rock/heavy metal old school.

Prima parte a concertului va fi dedicata compoziliilor trupei, piese ce vor face parte de pe primul album al trupei si in cea de a doua parte aveti de ascultat doar piese Black Sabbath ca War Pigs, Children Of The Grave, Iron Man, Sweet Leaf, Paranoid si muuulte altele doar de pe primele 4 albume ale legendarei trupe.

Concluzia, speram sa va tina pe voi cat putem sa cantam noi ;)

Intrare 15 lei/pers
RSV 0743 254 525

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1065
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Vama-Veche
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2153 zile, 29 Mai. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Vama-Veche
sunset festival 2024

Sunset Festival 2024

Constanta, Vama-Veche. 1 Aug 2024 - 31 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .