poze eliberarea din victimizare

Eliberarea din Victimizare

Dambovita , Targoviste. Luni 14 Mai 2018 18:00 - Luni 14 Mai 2018
Hotel King, Târgoviște (Bld. Carol I, nr.7)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Targuri

Eliberarea din Victimizare

Victimizarea este o împuternicire a propriilor condiţionări. Statutul de victimă este foarte tentant, deoarece promite o recompensă subiectivă, prin intermediul căreia se poate ajunge la o devenire preferenţială. Tocmai de aceea, victimizarea este o tentaţie foarte puternică.

În claritate, fundamentul victimizării nu îşi poate susţine existenţa. Se poate observa clar faptul că victimizarea poate exista doar în dualitatea relaţiei victimă-vinovat, ceea ce arată în mod evident că victimizarea se bazează pe separare şi funcţionează ca un stimul pentru protecţia şi controlul egotic.

Victimizarea este construită pe axa identificare-protecţie-reacţie. În absenţa supunerii faţă de această axă, victimizarea nu poate exista. Tocmai de aceea, dacă se observă combustibilul care întreţine victimizarea, atunci poate avea loc o transcendere spontană a planului secvenţial şi a condiţionărilor prezente în lumea separării.

Aşadar, înainte de orice tendinţă de renunţare la poziţia de victimă, este necesară conştientizarea mişcării interioare care a condus la victimizare. Cine este victima? Ce doreşte victima? Care este structura victimei? Transcenderea victimizării nu se face de la nivelul victimizării. Focul nu se stinge de la nivelui focului. Odată cu evaporarea factorului care alimentează focul, flăcările se sting de la Sine.

Informaţii organizatorice:
Data: luni, 14 mai 2018
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel King, Târgoviște (Bld. Carol I, nr.7)
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/spiritualitate-targoviste-eliberarea-din-victimizare/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 260

Eveniment postat de organizator

sandra ofra

Adaugat in urma cu 867 zile, 08 Mai. 2018

Adaugat de Sandra14427

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

  • Ai ceva de zis?

    .