poze chindia beer fest romanian music tour targoviste 2013

CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR- Targoviste 2013

Dambovita , Targoviste. Vineri 26 Iulie 2013 09:00 - Duminică 28 Iulie 2013
Parcul Mitropoliei

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 1000/0

Incepand de vineri, 26 iulie 2013, si pana duminica, 28 iulie, va asteptam in centrul orasului Targoviste, la cea mai mare petrecere estivala “CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR”.

Parcul Mitropoliei, Piata Tricolorului si zona BRD vor fi invadate de distractie de dimineata si pana seara tarziu. Vor concerta: Shift, Whats Up, Keo & Skizzo Skillz, Dj Rynno & Silvia, Like Chocolate, Conexiuni, Bere Gratis, ansambluri de muzica populara faimoase din folclorul romanesc. Va mai asteapta si cel mai grandios parc de distractii, terase cu gratare si bere, dulciuri si produse traditionale.
Va promitem un week-end plin de distractie! Pe langa toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii si de peste hotare ce va vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, carnuri afumate, cozonaci, preparate unguresti, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brănzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual, de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
De asemenea, trecătorii se pot înfrupta din bunatatile pregătite chiar sub ochii lor de către bucătari iscusiţi: gulas, mititei, pastramuri, gratare etc..
Evenimentul este organizat de Palmyra Events in parteneriat cu Vision Improve si Primaria Muncipiukui Targoviste, cu sustinerea SPONSORULUI oficial Timisoreana si sprijinul partenerilor media: Kiss FM si Gazeta Dambovitei.
Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare în lumea specialităţilor culinare
contact@visionimprove.ro
www.visionimprove.ro

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/chindia-beer-fest-romanian-music-tour-targoviste-2013/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1584

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 3901 zile, 23 Iul. 2013

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .