poze  simpozion interjudetean matematica liceul mihai viteazul bailesti

Simpozion Interjudetean Matematica, Liceul Mihai Viteazul, Bailesti

Dolj , Bailesti. Sâmbătă 20 Martie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

"Matematica moderna intre clasic si actual"

Liceul "Mihai Viteazul" din Bailesti, Dolj, organizeaza la data de 20.03.2010 Simpozionul Interjudetean "Matematica moderna intre clasic si actual"
Proiectul se adresează profesorilor de matematică, dar şi învăţătorilor care doresc să se informeze asupra metodelor şi tehnicilor nou apărute în matematica actuală.Prin această dezbatere se urmăreşte dezvoltarea unei motivări suplimentare a fiecarui participant prin schimbul de informaţie ştiinţifică între participanţi şi îmbunătăţirea metodelor de predare la clasă apărute în urma acestor discuţii. Cadrele didactice interesate vor anunţa intenţia de participare (inclusiv titlul referatului) de preferinţă la adresa de e-mail : concursul.sfera@yahoo.com sau prin fax la secretariatul şcolii (0251-311.103) până pe data de 15.03.2010, menţionând şi modul de susţinere a lucrării (aparatura multimedia necesară în prezentare). Pentru o lucrare se acceptă cel mult doi autori.

CONDIŢII DE PARTICIPARE:
Cadrele didactice interesate vor anunţa intenţia de participare (inclusiv titlul referatului) de preferinţă la adresa de e-mail : concursul.sfera@yahoo.com sau prin fax la secretariatul şcolii (0251-311.103) până pe data de 15.03.2010, menţionând şi modul de susţinere a lucrării (aparatura multimedia necesară în prezentare). Pentru o lucrare se acceptă cel mult doi autori.
Fiecare participant va întocmi o prezentare de maximum 5 pagini a comunicării pe care o va susţine în cadrul simpozionului, respectând următoarele cerinţe de redactare: format A4, tehnoredactare WORD, font Normal 12 Times New Roman, la 1,5 rânduri, cu margini egale de 2 cm, text aliniat bloc, titlul lucrării şi autorul scrise cu font Normal 14, Times New Roman Bold. Fiecare autor va achita până la data menţionată o donaţie în valoare de 25 RON, necesară pentru acoperirea unor cheltuieli legate de birotică, logistică, imagine, protocol, pentru pregătirea mapelor simpozionului, programelor, diplomelor. Plata acestor sume se va face prin mandat poştal pe adresa liceului sau la secretariat.

Mai multe detalii: http://www.didactic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1513
cris

Adaugat in urma cu 5140 zile, 03 Mar. 2010

Adaugat de _Cris_

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2544

  • Ai ceva de zis?

    .