poze zilele municipiului calafat

ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT

Dolj , Calafat. Joi 12 Mai 2022 09:00 - Duminică 15 Mai 2022
Centrul Civic Calafat

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Va asteptam in perioada 12-15 Mai, de joi până duminică, sa sarbatorim impreuna “ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT”! Va asteptam cu cele mai frumoase spectacole muzicale pentru toate gusturile, un tezaur de bunătăți culinare și un mega parc de distracții atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, TOTUL LA SUPERLATIV!!

ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT revin în forță anul acesta cu mega surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, cu patru zile pline de activități recreative, distracție, CONCERTE INCENDIARE și momente pentru întreaga familie!
Un festival încărcat de voie bună, distracție, momente unice si show-uri pentru toate vârstele!
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, masinute, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare ce abundă de bunătăți, stropite din belșug cu bere rece ca gheata.
Festivalul va aduce în orașul dumneavoastră bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o o gamă variată de delicatese, intr-un show culinar de exceptie.
Pregătim o editie cu totul specială, cu o selecție spectaculoasă de bunatati menite să satisfacă și să surprindă dorințele și nevoile vizitatorilor prezenti.
“ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT” va găzdui o zona cu show-uri gastronomice inedite ce vor face deliciul publicului, într-un cadru de sărbătoare! Timp de patru zile, vizitatorii vor avea parte de demonstrații culinare , show-uri gastronomice live, susținute de bucătari si producatori renumiti din mai multe zone din țară, ce vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti si își vor găti produsele atât după rețete tradiționale cât și după rețete inedite din bucătăria modernă, o adevărată călătorie gastronomică!
O editie inedita ce va aduce in orasul dumneavoastra tone de fructe de mare, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la gratar, fripturi din cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun, sute de mititei, frigărui și pastramă aromată, o explozie de arome și culori, un adevărat spectacol gastronomic!
Va asteptam si cu produse traditionale, cu preparate și produse ecologice și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la muschiuleti si branzeturi , pastrame și carnați, dulciuri, prăjituri de casa, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Deserturile savuroase vor fi si ele in prim plan: cozonaci si placinte-n foi dulci sau sarate, cheesecake și prăjituri cu fructe , turta dulce pentru cei mici, langosi, gogosi si clătite, kurtos kallacs, inghetata, sucuri naturale, ciocolata de casa, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sarbătoare de gusturi si arome,ce mai!
VA ASTEPTAM CU DRAG!!

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/zilele-municipiului-calafat-centrul-civic-calafat/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 492

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 693 zile, 06 Mai. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Calafat
zilele calafatului 2024

Zilele Calafatului 2024

Dolj, Calafat. 3 Mai 2024 - 5 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .