poze stand up comedy cu teo vio si costel la craiova

STAND UP COMEDY CU TEO, VIO si COSTEL la CRAIOVA

Dolj , Craiova. Marţi 19 Aprilie 2011 20:00 - Marţi 19 Aprilie 2011
CASA STUDENTILOR

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 200/600

PRIMUL SHOW DE STAND UP COMEDY CU FOSTA TRUPA DEKO, IN CRAIOVA

STAND UP IN THE CITY
TEO, VIO, COSTEL

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara! Comedia de cea mai buna calitate vine in orasul tau sa descreteasca frunti si sa incinga spirite.
Stand up in the city, proiect demarat in toamna anului 2009, continua sa isi surprinda publicul. Am adus pentru prima oara pe scenele cluburilor din tara cele mai bune showuri de stand up comedy. Am inceput prin a aduce comedianti consacrati (TEO, VIO, COSTEL – cunoscuti sub numele de Trupa Deko), cei care au pus bazele fenomenului in Romania. Am adus comedianti noi, care au crescut odata cu derularea proiectului si au devenit cunoscuti publicului (DAN BADEA-Hbo, Natanticu – Divertis Pro Tv, Catalin Bordea – Bune si Nebune ProTv, Micutzu – actor al teatrului Metropolis). Am adus in deschiderea showurilor comedianti locali din fiecare oras, pentru a le oferi sansa de a se afirma (Raul – din Timisoara, Cosmin Bighei – Cluj, Adi – Iasi).
In cel de-al doilea an, Stand up in the city porneste, pentru inceput, cu spectacolele de One Man Show, avandu-i pe lista pe TEO, VIO si COSTEL, urmand la final showul de Trupa. Se anunta cel mai bun sezon, pentru ca ii avem pe cei mai buni!
Pentru prima oara, fostii component ai Trupei Deko, vin in fata publicului din CRAIOVA si promit un show de zile mari. Cei care i-au vazut doar pe youtube si pe canalele de socializare, au acum sansa de a-i vedea live.
TEO, VIO si COSTEL vin cu proiectul Stand up in the city in premiera in CRAIOVA, pe scena Casei Studentilor. Când comedianți vin și pleacă, trupe se fac și se despart, cei trei au rămas constant in vizorul publicului, in formula binecunoscuta, care a revolutionat fenomenul de stand up comedy din Romania.
Unde? CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

Cand? MARTI 19 APRILIE, ORA 20
Info & rezervari: 0726-688-658
Pret bilet: 25 ron

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 861

Eveniment postat de organizator

artitude

Adaugat in urma cu 3358 zile, 28 Mar. 2011

Adaugat de artitude

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Craiova
summer spell 2020

Summer Spell 2020

Dolj, Craiova. 7 Aug 2020 - 8 Aug 2020
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Dolj, Craiova. Duminică 1 Noiembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .