poze curs formator autorizat anc cnfpa 06 09 februarie 2014 craiova

Curs FORMATOR, autorizat ANC/CNFPA: 06-09 februarie 2014, Craiova

Dolj , Craiova. Joi 6 Februarie 2014 17:00 - Duminică 9 Februarie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Daca te intereseaza o cariera in domeniul formarii profesionale a adultilor, atunci cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 242401, organizat la Craiova de Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua, este pentru TINE!

Cursul se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si este insotit de un supliment descriptiv in care sunt precizate toate cele 8 competente din Standardul Ocupational (echivalent cu FORMATOR DE FORMATORI). Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Conform legislatiei in vigoare incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii - art. 23 (2) din OG
129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor.

PERIOADA DE DESFASURARE: 06-09 februarie 2014
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 30 ianuarie 2014
CONDITIE DE ACCES: studii superioare
INVESTITIE: 400 lei / persoana

Taxa de participare contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor ANC/CNFPA, pauzele de cafea.

ACTE NECESARE INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) - trebuie aduse in prima zi de curs.

LOCATIA DE DESFASURARE A CURSULUI: Scoala Generala Nr. 12 „Decebal”, str. Nicolae Titulescu nr. 64, Craiova.

SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite la finalul cursului sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:
Pregatirea formarii
Realizarea activitatilor de formare
Evaluarea formarii
Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
Marketing-ul formarii
Proiectarea programelor de formare
Organizarea programelor si a stagiilor de formare
Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Manageri de resurse umane, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Psihologi, Cadre didactice, Membri ONG sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia de Formator.

DE CE SA PARTICIPI: Pentru ca te certifici ca Formator de competente profesionale. In plus, beneficiezi de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studiile de caz, jocuri de rol si exemple de buna practica. Vei participa la exercitii de dictie, vei sustine mini-traininguri in fata colegilor, vei oferi si vei primi feedback.

OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 15 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate).

Pentru mai multe informatii:
Madalina ANGIU
Presedinte
Centrul National de Training EDUEXPERT
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
Email: contact@eduexpert.ro
Website: www.eduexpert.ro

Mai multe detalii: http://www.eduexpert.ro

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 534

Eveniment postat de organizator

cnt eduexpert

Adaugat in urma cu 2563 zile, 16 Ian. 2014

Adaugat de eduexpert

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 61

  • Ai ceva de zis?

    .