poze rockomotiva 2015 craiova

ROCKOMOTIVA 2015, Craiova

Dolj , Craiova. Vineri 5 Iunie 2015 - Duminică 7 Iunie 2015

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri

ROCKOMOTIVA este un festival nou, care intra in productie la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, pe 5, 6 si 7 iunie 2015. Un festival nou, dar nu lipsit de pedigree: ROCKOMOTIVA preia traditia festivalului „Rock-Jazz-Folk”, organizat de CCS Craiova inca din 1979.Sectiunea de concurs aduce si ea o inovatie: trupele desemnate de Casele ale Cultura ale Studentilor din tara sa participe la festival se vor „duela” on-line, singurul juriu fiind fanii genului, care-si vor putea exprima sustinerea pentru favoritii lor pe pagina de facebook dedicata evenimentului. Sponsorii vor acorda premii celor mai votate trupe, iar cea mai tare dintre ele va sustine un recital in ultima zi a festivalului.

Accesul publicului se va face pe baza de bilete sau abonamente. Cei mai merituosi dintre studentii din centrele universitare arondate CCS Craiova vor beneficia de acces gratuit.

Festivalul ROCKOMOTIVA este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului – Directia de Proiecte si Programe pentru Tineret, in parteneriat cu Asociatia „Craiova Capitala Europeana a Culturii 2021”, „Romanian Thrash Metal Club” si Metalhead.ro.

Mai multe detalii despre bilete si line-up, in curand!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1096
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Craiova
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3310 zile, 28 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Craiova
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .