poze ga ca zurli puterea cornetelor la craiova

Gașca Zurli - Puterea Cornetelor la Craiova

Dolj , Craiova. Vineri 26 Octombrie 2018
Sala Polivalentă

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Gașca Zurli pleacă în turneu! 11 orașe se află pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”. Din 4 octombrie, România zâmbește!

26 OCTOMBRIE – ORA 19.00 - CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ

Toamna aceasta ne jucăm! Cu zâmbetul pe buze. Pentru că atunci când zâmbești totul se întâmplă mai ușor, pentru că greșelile ne sunt mai repede iertate și putem obține mult mai ușor ceea ce ne dorim, indiferent că este vorba despre zâmbetul copiilor sau cel al oamenilor mari.

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane, cu care Gașca pleacă în turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta și, pentru că este invidioasă pe toți cei care au puterea să zâmbească, născocește un plac prin care reușește, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice și are lăcaș în inimile tuturor, mai puțin în inima ei.

Gașca Zurli își adună forțele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gașca se gândește și un plan de salvare găsește. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutați de Tanti Prezentatoarea și de Zâna Bună, reușesc să recupereze Zâmbetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariții vesele și colorate, jocuri noi și un personaj nou în echipa Găștii Zurli – Zâmbetul.

Cu asta vă așteaptă la toamnă cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. 11 orașe intră pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.


PREȚ BILETE

Categoria 3- 45 lei
Categoria 2- 90 lei
Categoria 1- 150 lei
Întâlnire privată cu Gașca Zurli* - 90 lei

Posesorii acestui tip de bilet beneficiază, după terminarea spectacolului, de o întâlnire privată cu Gașca Zurli, în cadrul căreia se dau autografe și se fac fotografii, într-o încăpere special amenajată, în incinta Sălii Polivalente. Întâlnirea privată cu Gașca Zurli este destinată doar spectatorilor care participă la spectacol, indiferent de categoria de bilet pe care aceștia o dețin pentru spectacolul propriu-zis. Accesul se face pe bază de bilet special, toți participanții la întâlnirea privată trebuie să cumpere bilet, indiferent de varstă. Accesul pentru Întâlnirea privată cu Gașca Zurli este general ( fără locuri ), începând cu ora 20.30.

* Această categorie de bilete este valabilă doar pentru sălile de spectacol din Bucuresti, Cluj-Napoca și Craiova.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 416
Cuvinte cheie: Craiova
valentina

Adaugat in urma cu 718 zile, 02 Oct. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1293

Alte Evenimente din Craiova
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Dolj, Craiova. Duminică 1 Noiembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .