poze andra tradi ional

Andra - "Tradițional"

Dolj , Craiova. Sâmbătă 16 Noiembrie 2019 19:00
Sala Polivalentă

Categorii: Muzica si Concerte

Andra își continuă turneul național "Tradițional" și invită publicul la Sala Polivalentă din Craiova pe data de 16 noiembrie 2019.

Bilete concert Andra - "Tradițional" la Craiova
Premium - 199 lei
VIP 1 - 169 lei
VIP 2 - 139 lei
Categoria I - 99 lei
Categoria II - 79 lei
Categoria III - 49 lei
Andra promite un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași visuri. Artista va susține concertul "Tradițional" din cadrul turneului național, unde va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată fiind de tatăl și de fratele ei. Albumul ei de muzica populară, "De la frate la soră", a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.

"Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de emotie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți românii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum", a declarat Andra.

Andra se întoarce în acest an la Craiova, după show-ul "Aievea" susținut anul trecut cu casa închisă, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușește performanța să rămână în topurile muzicale la mai bine de 18 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ea este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului.

Mai multe detalii: https://www.infomusic.ro/agenda/andra-traditional-concert-craiova-noiembrie-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1647
Cuvinte cheie: Craiova
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1791 zile, 25 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .