poze vivaldi colors la sala polivalenta craiova

Vivaldi Colors la Sala Polivalenta Craiova

Dolj , Craiova. Sâmbătă 11 Octombrie 2014 20:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Sala Polivalenta din Craiova

4.500 de oameni! O sala neincapatoare! O seara de neuitat! Evenimentul muzical al anului pentru craioveni! Anul trecut, concertul Mozart Rocks a stabilit recorduri de audienta care au depasit cu mult asteptarile, deja mari, ale organizatorilor, iar transmisiunile TV au incantat sute de mii de romani.

Orchestra Simfonica a Filarmonicii Oltenia a transmis armoniile clasice indraznet reconfigurate si insufletite de ritmuri moderne si, alaturi de Paula Seling si Dan Helciug, intr-un spatiu cu adevarat impresionant, au oferit publicului entuziast o seara cu adevarat exploziva.

Si acum, un an mai tarziu, oamenii vorbesc cu insufletire despre grandiosul moment, dar Filarmonica Oltenia nu poate trai din amintiri, oricat de extraordinare ar fi acestea, si vrea sa ridice stacheta, propunand artistilor o noua provocare, iar publicului un spectacol care sa depaseasca Mozart Rocks.

Va fi acest lucru posibil? Cu siguranta! Pentru ca 2014 va fi anul Vivaldi Colours! Culoare, anotimpuri, o fuziune unica pop-clasic! Doua dintre cele mai cunoscute voci ale Romaniei, Delia Matache si Horia Brenciu, au acceptat cu entuziasm provocarea de a improviza pe acorduri clasice si de a interpreta propriile piese special reorchestrate pentru acest eveniment. Luni de pregatire pentru solisti, pentru Orchestra Simfonica a Filarmonicii Oltenia, pentru Corala Academica, pentru Corul de copii si pentru organizatori!

Iar partea muzicala este secondata de un ansamblu minutios gandit: un decor cu adevarat special - o tabara militara si o desfasurare de forte in ceea ce priveste luminile si insertiile video! Pe acest fundal, vine extraordinara impletire sonora, menita sa restabileasca pacea intr-o perioada de lupte exterioare, dar mai ales interioare.

Acesta este un manifest al Filarmonicii pentru promovarea muzicii clasice si pentru a arata tuturor categoriilor de spectatori cat de complexa si flexibila poate fi aceasta si nenumaratele feluri in care clasicul poate influenta muzica moderna, plasand in acelasi timp muzica pop intr-un spatiu neimaginat pana acum.

Va fi un carusel de emotii pentru miile de oameni care vor simti vibratiile unui eveniment cu adevarat unic, creat special pentru ei si care vor putea spune apoi cu o sclipire in ochi: Am fost acolo!

Va invitam sa fiti acolo! Va fi nu numai o seara grandioasa, dar si o declaratie indrazneata, care demonstreaza ca oamenii au nevoie de excelenta!

Vivaldi Colours, o nuantare revolutionara!

Pretul biletelor:

Categoria I: 30 lei
Categoria II: 25 lei
Categoria III: 17 lei
Categoria IV: 12 lei
Categoria V: 6 lei

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 12 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1133
george

Adaugat in urma cu 1855 zile, 23 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Craiova
andra tradi ional

Andra - "Tradițional"

Dolj, Craiova. Sâmbătă 16 Noiembrie 2019
 smiley_omul la craiova turneu national

@Smiley_Omul la Craiova - Turneu National

Dolj, Craiova. Luni 25 Noiembrie 2019
concert 5gang

Concert 5GANG

Dolj, Craiova. Sâmbătă 26 Octombrie 2019
lara fabian friends pop opera

Lara Fabian & Friends / Pop-Opera

Dolj, Craiova. Duminică 17 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .