poze targ de nunti craiova 2018

Targ de nunti Craiova 2018

Dolj , Craiova. Vineri 2 Martie 2018 11:00 - Duminică 4 Martie 2018
Centrul Multifunctional Craiova, strada Targului nr 26

Categorii: Targuri

“Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților si evenimentelor din regiunea Oltenia.

Cea de-a IX-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 2 martie pânǎ duminicǎ 4 martie 2018, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație, potrivita evenimentelor de acest tip, din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi Dj, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez .

Te asteptam sa ne vizitezi si sa te bucuri de magia nuntilor, de creativitate, sunet, lumini si multa culoare!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3508
Cuvinte cheie: Craiova
lavi

Adaugat in urma cu 2430 zile, 23 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .