poze targ de paste craiova 2023

Targ de Paste Craiova 2023

Dolj , Craiova. Sâmbătă 1 Aprilie 2023 12:00 - Luni 1 Mai 2023
Parcul Nicolae Romanescu

Categorii: Targuri

Cea mai frumoasă poveste de Paște, cu căsuțe pictate unicat și numeroase elemente de butaforie inedite, având ca temă “Alice în Țara Minunilor“

Primăria Municipiului Craiova organizează în acest an, pentru prima oară, în Parcul Nicolae Romanescu, Târgul de Paște, între 1 aprilie și 1 mai 2023.


Vizitatorii Târgului de Paște de la Craiova sunt invitați, anul acesta, într-un univers magic și plin de culoare, în jurul foișorului fanfarei din Parcul Romanescu, unde vor fi întâmpinați de personaje de poveste, dar și de comercianții care își vor desfășura activitatea în căsuțe de lemn, unele fiind unicat, create special, pentru eveniment, de artiști și sculptori renumiți.


Târgul de Paște 2023 va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 20.00, cu posibilitate de extindere a programului, și va oferi o varietate de produse tradiționale, de la ouă încondeiate și produse de patiserie, la produse de artizanat și suveniruri. De asemenea, sunt așteptați și producători locali cu produse bio și tradiționale, oferindu-ne, astfel, ocazia de a redescoperi gastronomia și produsele autentice ale Olteniei.

Comenteaza pe Facebook
moni d

Adaugat in urma cu 494 zile, 07 Mar. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

  • Ai ceva de zis?

    .