poze zilele orasului dabuleni 18 august 20 august 2017

Zilele Orasului Dabuleni 18 August - 20 August 2017

Dolj , Dabuleni. Vineri 18 August 2017 09:00 - Duminică 20 August 2017
Platforma de desfacere a produselor agricole din Dabuleni, str. Caracal nr.178

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Va invitam la cel mai important eveniment dedicat orasului Dabuleni, ZILELE ORASULUI

ZILELE ORASULUI DABULENI, un weekend plin de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie!
Te asteptam in perioada 18 august - 20 august 2017 la " ZILELE ORASULUI DABULENI"!
In cele trei zile de sarbatoare, atmosfera de pe Platforma de desfacere a produselor agricole din Dabuleni va fi intretinuta de artisti de renume,de muzica,joc si voie buna.
Va promitem un weekend plin de distractie! Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim pline de bunatati ce-ti fac cu ochiul și stropite cu bere rece din belșug.
Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, , vinuri, diversitatea de brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Ziua de vineri, 18 august, va debuta cu multe surprize pentru tineret si nu numai: DJ Killer si Mc Darius vor incinge atmosfera de pe platou cu o seara de clubbing, muzica buna si multe surprize pentru cei ce ne vor trece pragul.
Sambata,19 august vom avea parte de foarte multe surprize: intalnirea cu fii si fiicele satului, parada portului popular, urmate de un regal folcloric alaturi de indragitii interpreti Maria Ghinea si Constantin Enceanu. Seara vom avea doua recitaluri deosebite: talentatul DORIAN POPA si frumoasa cantareata CORINA.
Si ziua de duminica va fi una speciala, cu numeroase daruri pentru toata lumea: Mirela Zisu, Maria Rotaru, Nicu Dumitrica, Victorita Lacatusu ne vor incanta cu folclorul autentic romanesc, dupa care vom petrece impreuna cu TRUPA DATINA, seara fiind incheiata cu un show si recital de exceptie What's Up!
Asadar, va asteptam cu mic, cu mare, pentru a sarbatori si pentru a ne bucura impreuna!


Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/zilele-orasului-dabuleni-18-august-20-august-2017/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1605

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2442 zile, 11 Aug. 2017

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .