poze festivalul toamnei filia i

FESTIVALUL TOAMNEI FILIAȘI!

Dolj , Filiasi. Vineri 16 Septembrie 2022 09:00 - Duminică 18 Septembrie 2022
Strada Stadionului

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Dacă vrei să pui la încercare gusturile tradiţionale te aşteptăm în weekend-ul 16-18 septembrie în Orașul Filiași, Strada Stadionului, la FESTIVALUL TOAMNEI FILIAȘI! Dintre toate bucătăriile lumii, cu siguranţă cea tradiţional românească poate satisface toate gusturile gurmanzilor rafinaţi din întreaga lume, fie că vorbim de băuturi, deserturi sau preparate autohtone. Ia-ți prietenii cei mai buni, ori familia, îmbracă-te de festival și pregătește-te pentru trei zile pline de energie pozitivă, diverse activități recreative, concerte cu folclor traditional românesc, muzica de petrecere sau muzică ușoară, distracție și momente pentru întreaga familie la cel mai mare și frumos parc de distracții!

Festivalul va oferi celor prezenţi o experienţă culinară de neuitat, un show tradiţional de excepţie, cu divertisment, concerte, decoruri de toamnă. Și pentru că este un eveniment dedicat toamnei şi roadelor toamnei, al culturi gastronomice şi al artei gustului, organizatorii vor pregăti savuroase plăcinte, sau cel mai dulce must, din struguri copţi bine, din prima recoltă a acestui an, şi storşi chiar sub ochii celor pofticioşi şi dornici de un must ca la carte.
Cei care nu și-au făcut alte planuri, pot veni să se răsfețe și cu delicioase preparate la grătar, fripturi din cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun, mii de mititei, frigărui și pastramă aromată, care va fi gătită în toate formele – pastramă de berbecuţ la grătar, pastramă de oaie la ceaun, cotlete de berbecuţ la grătar, pastrama în bere la tigaie, sloi de oaie, pastrama friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casa tradiţionali din carne de porc sau cârnaţi de casa tradiţionali de vită cu oaie, carnaţi la garniţa, carnaţi cruzi sau afumaţi, toate acestea stropite cu bere din belșug. Tot pentru vizitatori am pregătit un adevărat târg tradițional românesc, cu produse bio, produse tradiționale, brânzeturi, afumături, dulcețuri, dulciuri dar și handmade, decorațiuni și artizanat.
Vreme frumoasă şi multe delicii culinare… aceasta este rețeta perfectă pentru un weekend reușit!
PROGRAM ARTISTIC EVENIMENT
VINERI, 16 septembrie 2022
- Taraful MIHAI GHEORGHE cu soliștii: LUIZA TURCU, ALEX GOLFIN, ANETA ȘIȘU,
- MARIA ROTARU
- LAVINIA FURTUNĂ
- VALENTIN SANFIRA
- MARINA VLAD
SÂMBĂTĂ, 17 septembrie 2022
- PAULA SÂMBRIAN și Grupul Casei de Cultură
- NELU BIȚÂNĂ ;
- NETA SOARE ;
- VICTORIȚA CICĂ ;
- NARCISA BĂLEANU
- ANTONIO PICAN
DUMINICĂ, 18 septembrie 2022
- Taraful MIHAI GHEORGHE
- MIHAELA SULTAN ;
- VENERA DESPAU GOGAN ;
- LIVIU DICĂ;
- MARIAN GIURA ;
- JADOR.
PREZENTATORI PAULA SÂMBRIAN & VALENTIN FLORESCU

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1018
Cuvinte cheie: Filiasi

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 565 zile, 10 Sep. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

  • Ai ceva de zis?

    .