poze spartan galati cifra de afaceri in crestere cu 30

Spartan Galati: Cifra de afaceri in crestere cu 30%

Galati , Galati. Miercuri 7 Iunie 2017 18:00 - Miercuri 7 Iunie 2017
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr. 2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/100000

Dupa primul an de operare, reprezentantii restaurantului Spartan din Galati anunta o crestere de 30% a cifrei de vanzari. Aceasta crestere a fost raportata in aprilie 2017 si este calculata comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, inainte de introducerea sistemului de livrari la domiciliu.

Unitatea Spartan din Galati a fost prima din cadrul lantului care a introdus serviciul de livrari la domiciliu, pe 1 mai 2016, dupa o investitie de 7.500 euro. La numai 1 an de la lansare, Spartan a devenit lider in Galati in livrari de produse pe baza de carne rotisata.

Unitatea are 17 angajati si doua masini folosite pentru livrari, care se deplaseaza in toate cartierele municipiului Galati si duc clientilor preparatele solicitate intr-un interval ce se incadreaza intre 50 si 75 de minute, in functie de distanta si de traficul aferent orei la care se face comanda.

Spartan Galati – prognoza de crestere de 15% a livrarilor la domiciliu. Cresterea vanzarilor pe segmentul de livrari la domiciliu este estimata la 15% in 2017, pentru unitatea din Galati in care s-au investit in total 100.000 de euro si care a inregistrat anul trecut afaceri in valoare de 285.000 de euro. Aceasta este unica unitate Spartan operata de francizatul din Galati, dar pe viitor nu este exclusa extinderea si in alte orase din tara.

“Am pornit la drum cu gandul de a introduce si serviciul de livrari in cadrul restaurantului si, drept dovada, aceasta dorinta s-a concretizat foarte rapid: am avut lansarea anul trecut pe 21 martie, iar pe 1 mai am dat startul livrarilor! Mi se pare extrem de important sa poti fi alaturi de clientii tai si in acest fel. Piata de livrari este in crestere, dar, pe nisa carnii rotisate, serviciile de livrare nu sunt la fel de bine dezvoltate ca in rest. Asadar am vrut ca oamenii carora le plac preparatele de la Spartan, sa poata beneficia de ele si fara sa se deplaseze personal sau sa apeleze la servicii online de intermediere. Clientii nostri au apreciat pasul pe care l-am facut si am avut o crestere sustinuta pe partea de livrari. Cele mai mari procente s-au inregistrat, in mod firesc, in perioada sezonului rece, cand am atins o crestere de 40% a vanzarilor din livrari, fata de media lunilor anterioare”, a declarat Catalin Stoica, Director General al SD Restaurant-Delivery, compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Restaurantul este situat pe Strada Brailei nr. 165, intr-o zona comerciala de referinta a Galatiului, in apropierea Politiei Municipale, a Tribunalului, a doua licee importante din oras, precum si a unei zone de cladiri de birouri. Unitatea ocupa o suprafata de 360 m2, dintre care 180 m2 constituie zona de servire, iar 180 m2 sunt destinati bucatariei si spatiului de depozitare. Restaurantul este foarte spatios si luminos, cu o capacitate de 39 de locuri in interior si 56 pe terasa amplasata la strada.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt si Constanta.

Cifra de afaceri inregistrata de lantul de restaurante Spartan la finalul anului 2016 este de aproximativ 14 milioane de euro. In cele 12 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 250 de persoane, iar in total, in toate cele 32 de unitati lucreaza peste 700 de oameni. Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala, in provincie, dar si in afara granitelor Romaniei. Planurile sale de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro/ro/contact/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1111

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2508 zile, 07 Iun. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Galati
festivalul scrumbiei galati 2024

Festivalul Scrumbiei Galati 2024

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 28 Apr 2024
festivalul de pa te gradina publica gala i

Festivalul de Paște – Grădina Publică Galați

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 8 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .