poze turneul national muzica palatelor romaniei ed a ii a
poze turneul national muzica palatelor romaniei ed a ii a

Turneul naţional Muzica Palatelor României, ed. a II-a

Galati , Galati. Sâmbătă 6 August 2011 19:00 - Duminică 21 August 2011
Faleza Dunării Galați, castelul Sturdza Miclăuşeni, Muzeul Unirii Iași, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Castelul Peleș, Palatul Mogoşoaia

Categorii: Muzica si Concerte

Editia a II-a a turneului național “Muzica Palatelor României” se va defășura în perioada 6 - 21 august 2011 în organizarea Radio România Cultural și ExcesMusic, prin programul Oportunități la tine acasă, finanțat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România. Și in acest an castelele și palatele, locuri încărcate de istorie și frumusețe, vor fi promovate și prin arta sunetelor.

În cele şase recitaluri, Cvartetul Cantabile din Iaşi, ansamblu alcătuit din muziciene de mare valoare, va interpreta creaţii de Franz Schubert, Joseph Haydn si Hugo Wolf. Formaţia, pregătită de Constantin Stanciu, membru al celebrului Cvartet Voces, a avut până în prezent numeroase apariţii pe scenele ţării, fiind de asemenea invitată şi la importante festivaluri din Germania, Italia şi Republica Moldova.

Concertele vor avea loc sâmbata 6 august de la ora 20 pe Faleza Dunării din Galaţi, duminică 7 august la castelul Sturdza de la Miclăuşeni, miercuri 10 august la Muzeul Unirii din Iaşi, joi 18 august la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, sâmbătă 20 august la Castelul Peleş şi duminică 21 august la Palatul Mogoşoaia. Ultimele 5 concerte vor începe la ora 17.

Parteneri: Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, Club Zodiar din Galaţi, Tipografia Docuprint din Bacău, La Donna Imobile, prin proiectul Transylvania for bussines, Complexul Muzeal Naţional Moldova, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, Muzeul Naţional Peleş şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Parteneri media – Radio România Actualităţi, TVR Cultural, Obsevator cultural, onlinegallery.ro, Port.ro, Şapte seri, Ziarul Lumina.Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1170
Cuvinte cheie: Galati
gabriela

Adaugat in urma cu 3238 zile, 16 Iul. 2011

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 716

  • Ai ceva de zis?

    .