poze gabriel gherghe vs nae nicolae la possesso cafe

Gabriel Gherghe VS Nae Nicolae la Possesso Cafe

Giurgiu , Giurgiu. Sâmbătă 9 Decembrie 2017 21:30
Possesso Cafe, Str Mircea cel Batran, Bloc 48 Parter

Categorii: Spectacole si Filme

Cu peste 10 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe si Nae Nicolae sunt doi dintre cei mai indragiti comedianti din Romania.

Nae Nicolae
A facut furori in emisiunea iUmor unde i-a surprins pe cei din juriu cu stilul sau unic prin care reuseste sa se prezinte pe scena. Un comediant atipic care surprinde cu fiecare aparitie.

Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Petrica Istocc, tanar comediant din Iasi, absolvent de filozofie isi exprima trairile si frustarile pe scena, totul spre deliciul tau!

Biletele cumparate in avans costa 25 lei sau cumparate in ziua evenimentului 35 lei.
Info si rezervari: 0724 767 376

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 295
Cuvinte cheie: Giurgiu
lavi

Adaugat in urma cu 920 zile, 30 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .