poze tabara spiritualitate la munte

Tabără spiritualitate la munte

Gorj , Polovragi. Luni 24 August 2015 14:00 - Vineri 28 August 2015
Poiana Manastirii, Polovragi, jud. Gorj

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 20/26

Tabără spiritualitate la munte, în luna august - Renaştere Conştientă în Infinit

Călătoria spirituală nu este o călătorie de acumulare. Pentru a fi Ceea Ce Eşti, nu este necesar să adaugi ceva în plus. De fapt, cu adevărat, nici nu poţi să adaugi ceva peste Ceea Ce Eşti. Deja eşti Ceea Ce Eşti. Nu trebuie să îndeplineşti vreun ritual sau să săvârşeşti o anumită practică spirituală. Este necesar să îţi permiţi să fii Ceea Ce Dintotdeauna Eşti.

Poţi renunţa la povestea ta? Ai deschiderea de a renunţa la ataşamentul faţă de cunoaşterea ta? Ceea ce crezi că eşti, nu îţi permite să fii Ceea Ce Eşti Cu Adevărat, în mod conştient. Iar Ceea Ce Eşti nu poate fi cunoscut, gândit sau vorbit. Ceea Ce Eşti – este Infinit. Infinitul în Sine, care nu poate fi încapsulat în cuvinte, în gânduri sau într-o formă finită.

Această tabără este dedicată întoarcerii la Liniştea Intrinsecă, transcendentă oricărei cunoaşteri. Nevăzutul Infinit. Nemanifestatul din care provine manifestatul. Nemişcarea din care provine mişcarea. Ceea Ce Nu Are Formă - din care provin toate formele existente. Este o retragere pentru regenerarea completă a fiinţei, dincolo de orice credinţe, convingeri sau puncte de vedere.

Pe parcursul acestei tabere, se vor îmbina o serie de elemente prin intermediul cărora se va tinde către Simplitatea Primordială a Liniştii. Prelegeri, conferinţe, meditaţii, plimbări în natură, discuţii libere – toate acestea se vor împleti pentru cristalizarea întoarcerii conştiente la Unicul Sine. Permanent şi Neschimbat. Nu este vorba despre promovarea unei viziuni spirituale, a unei culturi sau a unui concept filozofic. Această tabără a fost concepută pentru a purta călătorul spiritual dincolo de orice element relativ, în transcenderea completă a dualităţii.


Pentru programul taberei, pentru prezentarea completă şi pentru toate detaliile organizatorice, accesează link-ul de mai jos:

>>> http://catalin-manea.com/retreat-august-2015/

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/retreat-august-2015/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 554

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 1813 zile, 23 Iul. 2015

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

  • Ai ceva de zis?

    .