poze targul apicol targu jiu 2014

TARGUL APICOL TARGU JIU 2014

Gorj , Targu Jiu. Sâmbătă 22 Martie 2014 08:00 - Duminică 23 Martie 2014
Zona pietonala centrala a municipiului Targu JIu

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Festivaluri

TARGUL APICOL TARGU JIU, 22 MARTIE 2014, PRIMA EDITIE

Stupina BIA impreuna cu Primaria Targu Jiu, Consiliul Judetean Gorj si ACA Gorj va invita la prima editie a Targului Apicol Targu Jiu care se va desfasura in perioada 22-23 Martie 2014.
Locatia evenimentului o reprezinta zona pietonala centrala a orasului.
Acest eveniment se doreste a fi un prilej de intalnire a apicultorilor, procesatorilor si producatorilor de utilaje si echipamente apicole, pe de o parte, intre acestia si locuitorii municipiului, ai judetului Gorj si nu numai, pe de alta parte, fiind benefic tuturor participantilor.
Astfel, cu ocazia acestui eveniment expozantii pot incheia contracte, promova si comercializa produsele proprii, iar in cadrul sesiunilor de comunicari si dezbateri pot afla noutatile legislative, posibilitati de finantare, informatii despre cresterea albinelor si desfacerea produselor apicole.
Pentru populatie evenimentul reprezinta o buna ocazie de a achizitiona produse de calitate la preturi avantajoase si a afla informatii referitoare la beneficiile consumului de produse apicole, infiintarea stupinelor, etc.
De asemenea, in desfasurarea targului vor exista momente de relaxare si buna-dispozitie pentru toata lumea.
Intentionam sa organizam si un concurs prin care sa fie desemnat de catre expozanti si public cel mai frumos si original stand de prezentare si vanzare.
Proiectul programului este prezentat mai jos:
22 Martie 2014
 Incepand cu ora 06,00 se permite accesul in zona de expunere pentru amenajarea standurilor (la cerere, acest lucru se poate realiza incepand din seara precedenta);
 09,00 – 18,00 - Expozitie cu vanzare de utilaje si echipamente apicole, stupi/rame si faguri artificiali, produse apicole, apiterapeutice si apicosmetice
 10,00 – 11,00 - Deschiderea oficiala a targului (Amfiteatrul din centrul orasului)
 11,00 – 14,00 – Sesiuni de comunicari si dezbateri (Hotel ”Brancusi”)
 17,00 – 19,00 - Spectacol de muzica usoara (Amfiteatrul din centrul orasului)
 20,00 – Cina festiva (Hotel ”Brancusi”)

23 Martie 2014
 09,00 – 18,00 - Expozitie cu vanzare de utilaje si echipamente apicole, stupi/rame si faguri artificiali, produse apicole, apiterapeutice si apicosmetice
 12,00 – 14,00 – Spectacol folcloric sustinut de Ansamblul Profesionist ”Doina Gorjului” (Amfiteatrul din centrul orasului)

Apreciem necesitatea si oportunitatea organizarii unui targ apicol la Targu Jiu, eveniment care sa se desfasoare anual si care sa devina in viitorul apropiat un reper national, chiar international recunoscut ca atare de catre comunitatea apicola si publicul larg.

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.e-mierealbine.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 939
Cuvinte cheie: Targ , apicol , targu jiu , Evenimente Targu Jiu

Eveniment postat de organizator

bia partner events

Adaugat in urma cu 2330 zile, 12 Ian. 2014

Adaugat de office@biapartner.ro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 32

  • Ai ceva de zis?

    .