poze speed dating intalniri rapide tg jiu
poze speed dating intalniri rapide tg jiu poze speed dating intalniri rapide tg jiu

Speed Dating Intalniri Rapide Tg Jiu

Gorj , Targu Jiu. Sâmbătă 7 Decembrie 2013 17:00 - Duminică 8 Decembrie 2013
centru Tg Jiu detalii tel

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/20

Designed for Two organizează întâlniri rapide cu grupuri alcătuite din 20 de persoane, 10 femei și 10 bărbați pe raza județului Gorj, respectiv în Tg Jiu.

Conceptul de Speed Dating (Întâlnire în viteză) reprezintă un sistem de întâlniri menite să încurajeze oamenii în a interacţiona cu un număr de 7 pana la 10 noi potenţiali parteneri. Această metodă de întâlniri a pornit la iniţiativa rabinului Yaacov Deyo, reprezentant al unei organizaţii ortodoxe evreieşti numită Aish HaTorah ( Focul Torahului ) din Los Angeles, SUA. Împreună cu enoriaşii săi, rabinul a pornit un sistem de întâlniri rapide pentru a mări şansele evreilor de a-şi găsi parteneri pentru căsătorie.

Speed Dating este marcă înregistrată Aish HaTorah din anul 1999. Prima întâlnire rapidă a avut loc în anul 1998, în cafeneaua Pete’s Café din Beverly Hills. Uşor uşor, fenomenul a luat amploare, el intrând şi în alte straturi culturale din America. În momentul de faţă, conceptul există în mai multe ţări iar timpul petrecut la Speed Dating este de 5 până la 7 minute în care conversezi cu fiecare participant de sex opus, ideea de bază fiind aceea de a socializa cu persoane noi şi de ce nu de a-ţi găsi sufletul pereche.
Așadar, dacă ești singur/ă, ai între 22 și 54 de ani și vrei să te detașezi de rutina zilnică, îți dorești ceva nou în viața ta, ești dornic/ă să cunoști 10 persoane în 70 de minute atunci ai toate motivele să participi. După sesiunea de speed dating membrii care vor dori să se reîntâlnească cu o anumită persoană iar aceasta își dă acordul, vor primi datele de contact.

De regulă, sesiunile de speed dating se desfășoară în weekend.

Pentru detalii nu ezitați să ne contactați.

Mai multe detalii: http://www.designedfortwo.com/speed-dating

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1613

Eveniment postat de organizator

ema mihaela

Adaugat in urma cu 3791 zile, 02 Dec. 2013

Adaugat de Ema11723

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Targu Jiu
zilele orasului targu jiu 2024

Zilele orasului Targu Jiu 2024

Gorj, Targu Jiu. 20 Mai 2024 - 26 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .