poze eliberarea energiilor stagnante

Eliberarea Energiilor Stagnante

Gorj , Targu Jiu. Joi 16 August 2018 18:00 - Joi 16 August 2018
Hotel Anna, Bvd. Ect. Teodoroiu nr. 17

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Targuri

Eliberarea Energiilor Stagnante

Unele tendinţe de percepţie şi interpretare construiesc o îngreunare a degajării şi eliberării de ceea ce a fost în trecut sau de ceea ce poate fi în viitor. Tocmai raportarea mecanică a identităţii la trecut şi la viitor, activează blocarea unor canale energetice care nu permit eliberarea de vechile programe, convingeri, circumstanţe, experienţe şi temniţe mentale.

De multe ori, energiile stagnante conduc la reproducerea anumitor experienţe anterioare, ceea ce arată evident faptul că nu a avut loc depăşirea unor experienţe anterioare, iar această actualitate activează cercul vicios repetitiv în care sinele egotic rătăceşte, fiind împins de lipsa de acceptare şi de răzvrătirea asupra factorilor care nu au acţionat în conformitate cu ceea ce se dorea a fi primit.

Energiile cu o viteză de mişcare îngreunată nu se vor elibera dacă nu se renunţă la ancorele aruncate în trecut. Ceea ce a fost – a fost. Orice ai face, nu poţi schimba ceea ce a fost. Contează ceea ce este. Iar transcenderea formei prin intermediul deschiderii către ceea ce este, este o capacitate care poate fi cultivată de oricine.

Acolo unde este stagnare, există şi presiune; acolo unde este presiune, există şi tensiune; iar acolo unde este tensiune, este foarte probabil ca întregul sistem să cedeze la un moment dat. Tocmai de aceea, este necesară eliberarea factorilor stagnanţi care întreţin tensiunea. Din toate punctele de vedere, din orice plan de existenţă al fiinţei.

După cum se observă, această discuţie este valabilă doar pentru formă. În ceea ce priveşte Esenţa, nu este nimic de discutat. Nu există pericol, nu există transformare, nu există schimbare. Identitatea absolută rămâne, indiferent de ceea ce se întâmplă în planul în relativ. Aceasta este o invitaţie la întoarcerea conştientă la Esenţa Fiinţei, prin transcenderea formei şi a planului energetic.

O întoarcere la Linişte. La Esenţa care se exprimă printr-o formă. Tu, cel care te exprimi printr-o formă. Existenţa, care se exprimă printr-o formă de existenţă.

Data: joi, 16 august 2018
Ora de desfăşurare: 18:00 – 20:00
Locaţia: Hotel Anna, Bvd. Ect. Teodoroiu nr. 17
Îndrumător: Cătălin Manea
Contribuţie sugerată: 35 Lei

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/targu-jiu-eliberarea-energiilor-stagnante/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 199

Eveniment postat de organizator

sandra ofra

Adaugat in urma cu 537 zile, 08 Aug. 2018

Adaugat de Sandra14427

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Targu Jiu
targul apicol targu jiu 2020

Targul Apicol Targu Jiu 2020

Gorj, Targu Jiu. 8 Feb 2020 - 9 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .