poze route68 summerfest 2015 edi ie aniversara

ROUTE68 SUMMERFEST 2015: EDIȚIE ANIVERSARĂ

Hunedoara , Deva. Vineri 24 Iulie 2015 - Sâmbătă 25 Iulie 2015

Categorii: Festivaluri

Se împlinesc 5 ani de muzica live și distracție faină la Route68 Summerfest, cel mai important eveniment muzical open-air din vestul României!


Ediția aniversară a festivalului se va desfășura în perioada 24-25 iulie, în parcul Castelului Gyulay Ferencz (sec XVII) de lângă Deva (Mintia, jud. Hunedoara) și promite a fi experiența verii pentru toți cei care vor accepta invitația:
"Suntem foarte fericiți că proiectul pe care l-am început timid în 2011 a crescut frumos și este în prezent unul dintre puținele evenimente de amploare dedicate exclusiv trupelor românești. Iubim muzica autohtonă și publicul fain care o acompaniază și este important ca împreună să susținem dezvoltarea acestui segment muzical. Route68 Summerfest este o experiență completă, care îmbină farmecul unei locații idilice cu concerte live, activități diverse și multă libertate. Luați-vă cortul, luați-va gașca de prieteni și ieșiți din casă, veniți la Route!" a declarat Irina Onescu, producătorul general al festivalului.
Primele nume anunțate pentru cea de-a cincea ediție sunt Alternosfera, Șuie Paparude, Coma, OCS și Niște Băieți, lineup-ul final urmând să reunească peste 20 de trupe și DJ.


Abonamentele au fost puse deja în vânzare, online pe Myticket.ro, Iabilet.ro, dar și în rețeaua magazinelor Diverta din toată țara, la prețul promoțional de 59 LEI (camping inclus), până la data de 1 iunie 2015.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1094
Cuvinte cheie: Deva
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3249 zile, 29 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .