poze bolsoi teatr live in hd frumoasa adormita
poze bolsoi teatr live in hd frumoasa adormita poze bolsoi teatr live in hd frumoasa adormita

Bolşoi Teatr: Live in HD - Frumoasa Adormita

Hunedoara , Deva. Duminică 20 Noiembrie 2011 16:45 - Duminică 20 Noiembrie 2011
str. 1 Decembrie 1918, #15

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/400

Balet transmis prin satelit, Live in HD, de la Bolşoi Teatr - Moscova

Sezonul 2011-2012, al spectacolelor de balet preluate de către D'STARS, Live prin satelit de la Bolşoi Teatr Moscova continuă. Duminică, iubitorii genului sunt invitaţi la Teatrul de Artă Deva, pentru o nouă transmisie în High Definition, baletul în două acte "Frumoasa Adormită", cu muzică de Piotr Ceaikovski, pe un libret semnat de Ivan Vsevolozhsky şi Marius Petipa. Coregrafia originală Marius Petipa. Noua versiune coregrafică Yuri Grigorovich. Bagheta dirijorală îi va aparţine lui Vassily Sinaisky, prim-dirijor şi director muzical la Bolşoi Teatr, decorurile fiind concepute de Ezio Frigero, iar costumele de către Franca Squarciapino.

Creat iniţial pentru Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg, baletul "Frumoasa Adormită" şi-a avut premiera în ianuarie 1890. Maestrul coregraf Marius Petipa a făurit numere de dans geniale, coregrafia sa plasând spectacolul printre cele mai reuşite piese ale repertoriului clasic. Baletul a devenit rapid, în întreaga lume, un succes imens, devenind o adevărată capodoperă. Versiunea coregrafică a spectacolului transmis de la Moscova, aparţine lui Yuri Grigorovich şi datează din 1973.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenţia Teatrului de Artă Deva.

Spectacolele de balet de la Bolşoi Teatr, preluate Live prin satelit de la Moscova, sunt difuzate în peste 450 de locaţii din 22 de ţări europene.

Pret bilet: 42 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1071

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 4537 zile, 16 Nov. 2011

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

  • Ai ceva de zis?

    .