poze lansare album tenebres pain eternal la deva

Lansare Album Tenebres - Pain Eternal la Deva

Hunedoara , Deva. Vineri 16 Februarie 2018 20:00
John's, Mihai Eminescu Nr. 2

Categorii: Muzica si Concerte

Trupa Tenebres ajunge pentru prima oara in Deva cu ocazia lansarii albumului intitulat Pain Eternal. Gen: black/gothic metal with doom and symphonic metal elements (Iasi)

Special Guests: Eternal Fire - melodic black metal (Bucuresti)

Reformata incepand cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonic si pagan. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat in iunie 2015 si este format din patru piese reprezentative: Defiled Graves, Northmen and the Sea, Winter Darkness si My Will to the Stars.
Printre temele abordate: natura, mituri si credinte stravechi, ritualuri de trecere, trairi si sentimente, legende.


Tenebres - a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului.
Tenebres au cantat in diferite orase ale tarii si participat in festivaluri internationale precum prima editie OSTRING, Artists of the Dark ( Sofia / Bulgaria), Revolution Fest si Rock’n’Iasi Outdoor si Indoor edition unde au lansat albumul fiind acompaniati de catre un cor si cvartet.

Pain Eternal contine 9 piese si a fost lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul, masterul cat si coperta de album au fost facute de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.
In cadrul anului 2017 Tenebres au lansat si primul lor videoclip official ce poarta numele albumului.Videoclip care a atras atentia strainilor in special din Finlanda si Belgia unde au fost publicate mai multe detalii despre trupa. Pe siteurile de stiri Metalliluola si United Rock Nations.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 317
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Deva
lavi

Adaugat in urma cu 1090 zile, 29 Ian. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .