poze revelion de campanie la arsenal park 2011

Revelion de Campanie la Arsenal Park 2011

Hunedoara , Orastie. Joi 30 Decembrie 2010 12:00 - Duminică 2 Ianuarie 2011
Arsenal Park, str. Codrului, nr. 25

Categorii: Petreceri

Revelion 2011

Începe anul 2011 în forţă, la Revelionul de Campanie la Arsenal Park! Înrolează-te la distracţie pentru 4 zile, în perioada 30.12.2010 – 02.01.2011, în singurul complex turistic cu specific militar din România.

La sosire, vom da o Petrecere de Înrolare în onoarea ta, unde vei fi întâmpinat cu un Cocktail Arsenal Park şi vei primi pe loc gradul de Soldat de Vacanţă. Pentru că suntem disciplinaţi şi urmăm regulile cazone, ţi-am pregătit un program pentru perioada de şedere. Participă la misiunile pe care Arsenal Park le are în vizor pentru tine : concursuri cu drezina, concurs de trageri cu arcul, plimbare cu transportorul şenilat, concurs cu premii pe terenurile de sport, concurs de săniuţe (dacă este zăpadă) şi multe altele. Pe lângă aceste misiuni ‘’obligatorii’’, ca Soldat de Vacanţă vei primi permisiune pentru un program de voie şi vei avea posibilitatea de a te plimba cu bicicletele prin parc, de a închiria maşinuţe de golf, buggies, ATV-uri, vei avea acces la terenurile de sport multifuncţionale (baschet, fotbal, volei, badmington, tenis), la terenul de minigolf şi la sala de jocuri, unde vei putea juca darts, table, şah, ping-pong, biliard. Cu o astfel de pregătire, vei fi apt pentru a lua parte la lupte de airsoft.

După îndeplinirea cu succes a misiunilor, vom sărbători împreună în stil army Revelionul de Campanie şi Arsenal Traditional Party. Vom recompensa victoriile Soldaţilor de Vacanţă la focul de tabără, unde atmosfera va fi însufleţită de muzica populară şi uşoară, precum şi de dansurile tradiţionale. Nu vor lipsi grătarele, ţuica fiartă şi vinul fiert cu scoţişoară, alături de multe alte surprize.

La Arsenal Park, Meniul pentru Revelionul de Campanie va fi unul cu totul deosebit! Papilele gustative vor sta ‘’drepţi’’ în faţa arsenalului...culinar. Planurile noastre culinare sunt accesibile la: http://www.arsenalpark.ro/65-meniu-de-revelion.html.

Cercetează oferta specială Revelion de Campanie Arsenal Park până în data de 1 decembrie 2010 şi poţi beneficia de un discount de 10%. În plus, oferim o reducere de 20% pentru copii între 4 şi 12 ani. Copiii mai mici de patru ani beneficiază de gratuitate, dacă nu se solicită pat suplimentar şi loc la masa de Revelion.

Pentru mai multe detalii legate de Revelionul de Campanie, te invităm să vizitezi site-ul nostru : www.arsenalpark.ro

ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 80 de hectare pe care se întinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.

Înarmează-te cu voie bună pentru Revelionul de Campanie la Arsenal Park!


Comandamentul Arsenal Park
www.arsenalpark.ro
office@arsenalpark.ro

Mai multe detalii: http://www.arsenalpark.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1020

Eveniment postat de organizator

arsenal park

Adaugat in urma cu 4897 zile, 22 Nov. 2010

Adaugat de ArsenalPark

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .