poze andre rieu amore my tribute to love 2018

Andre Rieu - Amore, My Tribute to Love 2018

Hunedoara , Vulcan. Sâmbătă 28 Iulie 2018 20:00
Cinema "Luceafarul"

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/250

Concert cu Andre Rieu si invitatii sai

Ediţia 2018 a concertului lui André Rieu are ca şi temă centrală, celebrarea iubirii.

André a declarat cu această ocazie: Concertul "Amore - My Tribute to Love", este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii şi celor 2 familii: soţiei şi copiilor, cît şi bineînţeles orchestrei mele "Johann Strauss", familii care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu "Amore", care conţine versiuni proprii ale melodiilor de dragoste din lumea muzicii clasice şi a folclorului internaţional".

Concertele, care se ţin în ambianţa superbă a pieţei medievale din Maastricht-Olanda, oraşul natal al lui André, oferă o experienţă de neuitat.

Fanii din toate colţurile lumii, se adună anual pentru a viziona interpretările lui André Rieu alături de orchestra sa "Johann Strauss", ansamblu alcătuit din 60 de muzicieni, dar şi soprane, tenori cît şi invitaţi speciali care îi sunt mereu alături. Concertele sunt pline de umor, distracţie şi emoţie pentru toate vîrstele.

În premieră pentru publicul român, concertul va fi subtitrat în limba română, ceea ce aduce un maxim de confort celor care nu vorbesc limba engleză, dar îşi doresc să înţeleagă dialogurile pe care André le poartă cu invitaţii săi. Durata concertului 2h25m (include o pauză de 15m)

Biletele se pot cumpăra de la casieria Cinema "Luceafarul", după programul obişnuit de funcţionare al acesteia. Informaţii şi rezervări, la tel: 0725-184.221

Vă aşteptăm !

Mai multe detalii: https://www.youtube.com/watch?v=LJy2uKE2s9Q

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 219

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 500 zile, 06 Iul. 2018

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

  • Ai ceva de zis?

    .