poze festivalul vinului si viei din harlau

Festivalul Vinului si Viei din Harlau

Iasi , Harlau. Vineri 14 Februarie 2014 12:00
str. Logofăt Tăutu, nr. 7.

Categorii: Festivaluri

„Festivalul Viei și Vinului din Hârlău”, va avea loc vineri, 14 februarie 2014, cu începere de la orele 12.00, la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău

Manifestarea este organizată de Fundația Culturală Artex în cadrul Proiectului „Muzeul Viei și Vinului Hârlău – Tradiție și continuitate”. Acest proiect s-a desfășurat în perioada iulie 2011 – martie 2012, fiind selectat în cadrul Programului Operaţional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională 2007-2013, ediția din acest an încadrându-se în cel de-al doilea an de sustenabilitate.

Evenimentul are rolul de a continua activitățile de promovare a instituției muzeale, desfășurate în cadrul acestui proiect, având ca scop consolidarea turismului în județul Iași și valorificarea potențialului turistic al localitații Hârlău prin aducerea în prim plan a Muzeului Viei și Vinului.

Printre activitățile care se vor desfășura în cadrul acestei manifestări: expoziție de recipiente vechi pentru vin, activități pentru copii, concert de chitară, proiecție film documentar.

„Festivalul Viei și Vinului din Hârlău” își propune să apropie publicul de patrimoniul muzeal și să facă din această instituție un loc atractiv și accesibil oricui.
Accesul la eveniment este liber.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 639
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3719 zile, 13 Feb. 2014

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

  • Ai ceva de zis?

    .