poze mesaje intre mental si emotional
poze mesaje intre mental si emotional poze mesaje intre mental si emotional poze mesaje intre mental si emotional

MESAJE | Intre mental si emotional

Iasi , Iasi. Vineri 21 Februarie 2014 17:00 - Sâmbătă 22 Februarie 2014
Centrul de Afaceri HABITAT PROIECT, bd. Carol I, Copou, nr.4

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/30

Sesiune Aplicată

Evenimentul îşi face apariţia în comunitate ca un semnal de conştientizare şi invită la apropierea de o serie de informaţii din sfera comunicării personale la nivelul fiecărui individ în mediul în care acesta îşi desfăşoară existenţa.

Organizatorii şi susţinătorii acestei acţiuni mizează pe interesul tuturorcelor care doresc să-şi identifice în propria personalitate mecanismele de natură emoţională şi mentală despre care vor afla detalii şi tehnici pe care le vor putea aplica cu uşurinţă ulterior în orice direcţie aleasă.

“Mesaje” este evenimentul care dezleagă percepţii, emoţii dar mai ales înţelesul atât de variat al cuvintelor şi al limbajului. Păstrând o formăoriginală, “Mesaje” îşi propune să vorbească pe limba oricui despre aspect verbale şi non-verbale abordate în comunicare.

Simţurile ne pun în fiecare zi în interacţiune cu cei cu care comunicăm(familie, prieteni, şefi, persoane dragi) şi totodată ne închid în noi înşine. Ce gândim, ce exprimăm, ce comunicăm, ce simţim, nu sunt decât mici punţi delegătură dintre două sau mai multe persoane. Din această perspectivă, tematica abordată în cadrul acestei sesiuni pre event, va prezenta informaţii direcţionate astfel:

part I. Mental
- intenţia cu care relaţionăm
- uncitatea minţii: conştient- subconştient
- conştientizarea - etapă în procesul schimbării.

part II. Emoţional
- exprimarea emoțiilor în comunicare (cum, când şi unde)
-inteligenţa emoţională
-blocaje şi abuzuri emoţionale

Susţinerea tematicii va fi completată cu viziunea comunicării metale şi emoţionale cu trimitere la congruenţa în transmiterea mesajelor, unicitatea individului, parteneriatul cu tine în propria viaţă, ingnoranţa versus cunoaştere, emoţii şi sentimente.

Înscrierile se fac prin comunicarea datelor personale (nume/prenume, email, telefon) la adresa de email mesaje.via.mail@gmail.com sau la numarul de telefon +40 757 147974, ulterior prin achitarea taxei de participare prin transfer bancar sau la sosirea în sala de desfăşurare a evenimentului.

Detalii ale acestei acţiuni vor fi prezente în exclusivitate pe pagina de facebook special creată, respectiv pe www.facebook.com/conferintamesaje


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/conferintamesaje

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1184

Eveniment postat de organizator

gather togaether

Adaugat in urma cu 2348 zile, 06 Feb. 2014

Adaugat de Event Planner

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .