poze braining days iii la casa universitarilor iasi

Braining Days III la Casa Universitarilor Iasi

Iasi , Iasi. Miercuri 5 Martie 2014 - Vineri 7 Martie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Festivaluri , Conferinte si Seminarii

Braining Days – un proiect de reusita la Casa Universitarilor din Iasi

Derulat pentru prima dată anul trecut şi înregistrând o reuşită si un impact neaşteptat, o mână de tineri entuziasmaţí, responsabili, îndemnati spre succes lansează încă o dată modalitatea de învăţare non-formală în domeniul fără cusur, al psihologiei, oferindu-ţi şansa de a ieşi din rutină, de a-ţi scurge setea de cunoaştere de pe cuvinte.

De la un tânăr dornic de pricepere şi de inedite experienţe către un altul, îţi propunem o nouă succesiune de workshop-uri menite să adauge o cărămidă la temelia dezvoltării tale.

Braining Days susţine studenţii care-şi împărtăşesc aşteptările si gusturile în materie de psihologie sau care doresc să se şi adutodepăşească; mai mult decat atat evenimentul are rol în dezvoltarea aptitudinilor mnezice, de lucru în echipă, evidenţiază mecanismele cogniţiei şi marchează o nouă treaptă pe domeniul profesional al fiecărui student.

Suita de workshop-uri se va desfăşura între 5-6-7 martie, la Casa Universitarilor, începând cu orele 16:00, interpretând teme alese precum N.L.P. – persuasiune în negociere, Inteligenţa emoţională în relaţia de cuplu şi Body Language, abordând o nouă arie de aplicabilitate a psihologiei, iniţiându-te în problematici existente.

Proiect susţinut de departamentul de training, sub coordonarea lui Andrei Marian Solomon, din cadrul Societăţii Pentru Psihologie, constituie o manieră prin care se menţine interesul activ al studenţilor pentru dezvoltare, cunoaştere, reuşită, ştiinţă. Fă un prim pas spre izbândă, căutându-ne în corpul D, la parter, pentru a afla cât mai multe despre acest eveniment. Convinge-te de oportunităţile care ţi se ivesc. Biletele se pot rezerva fie telefonic, fie din facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, de la parter (corpul D), la numai 7 lei. Iniţiativa face diferenţa.

Mai multe detalii: http://iasi.inoras.ro/

Pret bilet: 7 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3682 zile, 28 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .