poze tattoo fest iasi 2014

Tattoo Fest Iasi 2014

Iasi , Iasi. Vineri 16 Mai 2014 - Duminică 18 Mai 2014

Categorii: Alte Evenimente , Festivaluri , Expozitii si Lansari de carte

Tattoo Fest Iasi, in weekend la Palas Mall

De vineri până duminică, în perioada 16 – 18 mai 2014, peste 30 de participanţi, tatuatori şi specialişti în piercing şi body modification, îşi vor oferi talentul şi experienţa lor tuturor celor amatori să rămână cu o amintire de la eveniment.

Tattoo Fest Iaşi reuneşte atât artişti autohtoni, cât şi internaţionali. Renumiţi pentru imaginaţia şi lucrările lor, practicanţii celei mai vechi forme de artă sunt veniţi din ţări precum: Franţa, Portugalia, Italia, Germania, Spania, Finlanda, Danemarca, Anglia, Belgia, Olanda şi Republica Moldova.

Printre invitaţii de seamă se numără Takiheitattoo, din Insulele Marquesas, primul artist tatuator în stilurile maori şi polinezian care se alătură unei convenţii de specialitate din România. Prezent la eveniment va fi şi Castor, cel mai premiat artist tatuator român, care a câştigat 63 de distincţii la convenţiile din ţară şi de peste hotare. În 1997, Castor a deschis primul studio de tatuaje din Iaşi.

Imaginea ediţiei curente a Tattoo Fest Iaşi este Makani Terror, modelul de talie internaţională, originară din Germania, care s-a făcut remarcată pentru frumuseţea corpului său, acoperit într-o proporţie semnificativă de tatuaje.

Pe timpul celor trei zile ale Tattoo Fest Iaşi, clienţii Palas Mall vor putea admira un show de primă clasă oferit de nonconformiştii artişti, iar doritorii se vor putea tatua sau vor putea alege bijuterii corporale, sub semnătura celor mai renumiţi specialişti. Vor fi şi sesiuni de body painting, urmate de defilări de modă. În fiecare zi vor fi acordate premii participanţilor, pentru diferite categorii de tatuaje: black&grey, realistic, tradiţional, feminin, new school, crazy etc. Mai mult, la această ediţie a Tattoo Fest Iaşi va fi lansat şi primul număr al Tattoo Romania Magazine, care va include interviuri cu artiştii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 885
popadriana

Adaugat in urma cu 3629 zile, 14 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .