poze 1 decembrie 2013 la iasi

1 Decembrie 2013 la Iasi

Iasi , Iasi. Duminică 1 Decembrie 2013

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte

Program evenimente de 1 Decembrie 2013 la Iasi

Manifestarile zilei de 1 Decembrie la Iasi vor incepe la ora 9:00 cu un program de muzica populara sustinut de: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Maria Ghinea, Mioara Velicu, Nicolae Hrib si Zenaida Julea.
Dupa concert, iesenii vor participa la masa traditionala (str. Lapusneanu) la care se vor oferi 7.500 de portii de fasole cu carnati.

Palas Mall va delecta clientii cu un veritabil spectacol de lumini asigurat de 300.000 de beculete. Tot pe 1 decembrie se redeschide Palas Ice, singurul patinoar in aer liber din Iasi.

La Iulius Mall Iaşi, sfârşitul de săptămână este dedicat jocului şi cântecului tradiţional. Duminică, 1 decembrie 2013, tineri pasionaţi vor îmbina arta muzicii şi dansului modern cu elemente din folclorul autentic, celebrând astfel Ziua Naţională a României.

De la ora 17.00, în piaţeta Carrefour Market, ieşenii sunt invitaţi să sărbătorească statutul de români prin spectacole extraordinare, susţinute de artişti locali. Cei prezenţi în Iulius Mall se vor delecta cu un concert al trupei de instrumentişti Brass Show. Talentaţii muzicieni vor încânta publicul cu cele mai frumoase refrene, cu influenţe folclorice. Programul dedicat Zilei Naţionale a României continuă cu un colaj inedit de dans. Surpriza ritmată va fi oferită de Trupa de Căluşari MC Swift, care va demonstra cât de frumos este jocul tradiţional românesc, completat cu elemente de breakdance.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3653
Cuvinte cheie: 1 decembrie , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3228 zile, 28 Nov. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

  • Ai ceva de zis?

    .